Socials:

Adverteren Amazon

Amazon is de grootste marketplace en is sinds kort ook in Nederland. Zoek je een product? Ga dan naar Amazon, want de kans zeer aannemelijk dat je product hier kan bestellen. Maar hoe zorg je ervoor dat jouw producten goed vindbaar zijn tussen de talloze andere aanbieders. Dat kan als eerste door goede content op je productpagina te vermelden. Zodra de productpagina goede content en reviews hebben, dan kan je deze producten promoten door middel.  van Amazon advertenties. Adverteren op Amazon bestaat uit 2 opties namelijk Amazon Sponsored Products en Amazon Sponsored Brands. ADoptimizr kan jou helpen met het opzetten en optimaliseren van advertenties in Amazon.

Onze klanten

logo-klant-2
logo-klant-6

Amazon Sponsored Products

De meeste gebruikte advertentietype op Amazon is Sponsored Products. Hiermee kan je producten onder de aandacht brengen van potentiële klanten. Er zijn diverse strategieën die je hierbij kan toepassen. Eerst moeten wij ervoor zorgen dat de content, aantal reviews en de reviewscore aan de eisen van Amazon voldoen. Zodra deze punten zijn afgetikt, gaan wij de eerste Amazon campagnes opzetten. Vervolgens gaan wij de aantal verkopen en de ACoS (Advertising Cost of Sale) optimaliseren. ADoptimizr bepaalt samen met jou welke strategie het beste bij jouw bedrijf past.

Wil jij meer conversies met Google Ads?

Amazon Sponsored Brands

Wil je meer focussen op de upper funnel van het koopproces, dan is Amazon Sponsored Brands de ideale optie. Met dit advertentietype van Amazon focus je meer op de generieke zoektermen. In de advertentie wordt jouw logo prominent getoond en kan je tevens 3 producten promoten. Met Amazon Sponsored Brands komen potentiële klanten al eerder in aanmerking met jouw merk. Dit verhoogd de merkbekendheid wat uiteindelijk to meer verkopen moet leiden.

Beoordelingen

ADoptimizr heeft ons geholpen Google-advertenties voor ons merk naar een hoger niveau te tillen. Met zijn ervaring en no-nonsense mentaliteit helpt Bart ons stap voor stap verbeteren.

Het is altijd prettig samenwerken met Bart. Hij denkt mee, heeft ruime ervaring en expertise.

Bart is jaren onze partner als het gaat om alle advertising diensten voor onze klanten. Super tevreden, een hele fijne samenwerking.

Sinds 2 jaar hebben wij, Kunstpakket, Bart aan onze zijde, om met name ons advertentiebeleid op Google sturing te geven. We maken hierdoor flinke sprongen en blijven de komende jaren zeker van zijn expertise gebruik maken.

Als “kleine” ondernemer heel blij dat Bart nu onze Ads advertenties vormgeeft en volgt of ze goed lopen. Bart heeft goed naar onze hulpvraag geluisterd, meegedacht en maatwerk geleverd, heel fijn! We laten met een gerust hart dit stukje marketing aan hem over zodat wij de tijd kunnen besteden aan ons vak.

ADoptimizr heeft mijn Google Ads-campagnes echt naar een hoger niveau getild. De zoekwoordstrategie en de effectiviteit van mijn advertenties hebben mijn leads en omzet verwachtingen overtroffen.
Ik heb Bart ervaren als en echte professional met een scherp oog voor mijn belangen.

Er werd goed meegedacht en gecommuniceerd om de juiste strategie te bepalen. Bart is klantvriendelijk, doelgericht en zorgt voor een stijgende lijn in onze omzet. Een aanwinst voor ons bedrijf!

Expertise en communicatie zijn key bij ADoptimizr. Bart verdient zichzelf dubbel en dwars terug!

Wil jij meer conversies met Amazon Ads?