Socials:

Adverteren Bol.com

Bol.com is de grootse winkel van Nederland. Aan keuze geen gebrek, want er staan miljoenen producten online. Deze producten worden niet alleen door Bol.com geleerd, maar andere bedrijven kunnen ook zijn of haar producten verkopen via deze marketplace. Om toch op te vallen tussen de miljoenen producten, is het nu ook mogelijk om te adverteren via Bol.com. Via deze advertentiemogelijkheid heeft u de beschikking om u wenshopen producten te promoten. Wilt u ook de verkopen via Bol.com verhogen, dan helpen wij u graag met het opzetten en optimaliseren van advertenties op Bol.com.

Onze klanten

logo-klant-2
logo-klant-6

Bol.com Sponsored Products

De meeste gebruikte optie om je producten en webshop te promoten is door middel van Sponsored Products. Met dit advertentietype kan je bijvoorbeeld een aantal producten extra onder de aandacht brengen bij jouw potentiƫle klanten. Er zijn diverse strategieƫn die je hierbij kan toepassen. Allereerst moet er een keuzen worden gemaakt of je gebruik gaat maken van automatisch bieden of handmatig biedingen gaat instellen. Vervolgens wil je natuurlijk de campagnes optimaliseren. dat kan door het aantal verkopen te verhogen en/of verbeteren van de ACoS (Advertising Cost of Sale). ADoptimizr bepaalt samen met jou welke strategie het beste bij jouw bedrijf past.

Beoordelingen

ADoptimizr heeft ons geholpen Google-advertenties voor ons merk naar een hoger niveau te tillen. Met zijn ervaring en no-nonsense mentaliteit helpt Bart ons stap voor stap verbeteren.

Het is altijd prettig samenwerken met Bart. Hij denkt mee, heeft ruime ervaring en expertise.

Bart is jaren onze partner als het gaat om alle advertising diensten voor onze klanten. Super tevreden, een hele fijne samenwerking.

Sinds 2 jaar hebben wij, Kunstpakket, Bart aan onze zijde, om met name ons advertentiebeleid op Google sturing te geven. We maken hierdoor flinke sprongen en blijven de komende jaren zeker van zijn expertise gebruik maken.

Als “kleine” ondernemer heel blij dat Bart nu onze Ads advertenties vormgeeft en volgt of ze goed lopen. Bart heeft goed naar onze hulpvraag geluisterd, meegedacht en maatwerk geleverd, heel fijn! We laten met een gerust hart dit stukje marketing aan hem over zodat wij de tijd kunnen besteden aan ons vak.

ADoptimizr heeft mijn Google Ads-campagnes echt naar een hoger niveau getild. De zoekwoordstrategie en de effectiviteit van mijn advertenties hebben mijn leads en omzet verwachtingen overtroffen.
Ik heb Bart ervaren als en echte professional met een scherp oog voor mijn belangen.

Er werd goed meegedacht en gecommuniceerd om de juiste strategie te bepalen. Bart is klantvriendelijk, doelgericht en zorgt voor een stijgende lijn in onze omzet. Een aanwinst voor ons bedrijf!

Expertise en communicatie zijn key bij ADoptimizr. Bart verdient zichzelf dubbel en dwars terug!

Wil jij meer conversies met Bol Ads?