Socials:

Facebook Adverteren

Met meer dan 2 miljard gebruikers is Facebook het grootste social media kanaal. Dit biedt natuurlijk ene ongelooflijk groot potentieel voor jouw bedrijf. Veel bedrijven starten daarom met het adverteren op Facebook, maar lopen dan al tegen problemen aan. Waar moet ik opletten met het opzetten van campagnes? Hoe optimaliseer ik de Facebook Ads campagnes? ADoptimizr kan hier jou bij helpen. Omdat er zo veel mogelijkheden zij in Facebook Ads, begrijpen wij dat dit soms een doolhof kan zijn. Al jaren helpen helpen wij bedrijven om succesvol te zijn met Facebook advertising.

Onze klanten

logo-klant-2
logo-klant-6

Facebook Ads Strategie

Er zijn verschillende manieren om te adverteren op Facebook. De eerste vraag die wij altijd aan onze klanten stellen: Wat is het doel? Wil je meer bezoeken, conversies, likes, interacties, etc. Dit is voor ons het startpunt om een een Facebook advertising strategie op te zetten. Vanuit hier kunnen wij een planning en een strategie opzetten. Facebook is een onderdeel van Meta en daarom is er nog veel meer mogelijk.

Wil jij meer conversies met Google Ads?

Facebook Retargeting

Veelal straten wij een Facebook remarkting bij onze klanten. Daarbij is het belang om zo snel mogelijk de Facebook pixel te installeren om alle data bij te houden. Door deze Facebook pixel te installeren kan je starten met het retargeten van jouw website bezoekers. Aan de hand van deze pixel kan je doelgroepen in Facebook aanmaken. Deze doelgroepen kan je dan weer opnieuw bereiken in Facebook om zo de producten/diensten te laten zien die zij hebben bezocht. Hiermee proberen wij ze te verleiden om weer terug naar de site te gaan om de conversie af te ronden.

Beoordelingen

ADoptimizr heeft ons geholpen Google-advertenties voor ons merk naar een hoger niveau te tillen. Met zijn ervaring en no-nonsense mentaliteit helpt Bart ons stap voor stap verbeteren.

Het is altijd prettig samenwerken met Bart. Hij denkt mee, heeft ruime ervaring en expertise.

Bart is jaren onze partner als het gaat om alle advertising diensten voor onze klanten. Super tevreden, een hele fijne samenwerking.

Sinds 2 jaar hebben wij, Kunstpakket, Bart aan onze zijde, om met name ons advertentiebeleid op Google sturing te geven. We maken hierdoor flinke sprongen en blijven de komende jaren zeker van zijn expertise gebruik maken.

Als “kleine” ondernemer heel blij dat Bart nu onze Ads advertenties vormgeeft en volgt of ze goed lopen. Bart heeft goed naar onze hulpvraag geluisterd, meegedacht en maatwerk geleverd, heel fijn! We laten met een gerust hart dit stukje marketing aan hem over zodat wij de tijd kunnen besteden aan ons vak.

ADoptimizr heeft mijn Google Ads-campagnes echt naar een hoger niveau getild. De zoekwoordstrategie en de effectiviteit van mijn advertenties hebben mijn leads en omzet verwachtingen overtroffen.
Ik heb Bart ervaren als en echte professional met een scherp oog voor mijn belangen.

Er werd goed meegedacht en gecommuniceerd om de juiste strategie te bepalen. Bart is klantvriendelijk, doelgericht en zorgt voor een stijgende lijn in onze omzet. Een aanwinst voor ons bedrijf!

Expertise en communicatie zijn key bij ADoptimizr. Bart verdient zichzelf dubbel en dwars terug!

Facebook Adverteren Uitbesteden

Er is heel veel mogelijk met Facebook Ads. Start je met retargeting of ga je nieuwe klanten targetten? Welke type advertenties passen hier het beste bij en moet ik adverteren op Facebook en Instagram? Kortom, bij het opzetten en optimaliseren van Facebook Ads campagnes komt heel veel bij kijken. Wellicht zoek je een Facebook Ads partner waar jij jou Facebook Ads en Instgram Ads kan uitbesteden. Met succes beheren wij Facebook advertentie campagnes voor diverse bedrijven. Dus wil jij adverteren via Facebook uitbesteden aan een betrouwbare partner? Neem dan nu contact met ons op!

Wil jij meer conversies met Facebook Ads?