Facebook Adverteren

Facebook Adverteren

Met meer dan 2 miljard gebruikers is Facebook het grootste social media kanaal. Dit biedt natuurlijk ene ongelooflijk groot potentieel voor jouw bedrijf. Veel bedrijven starten daarom met het adverteren op Facebook, maar lopen dan al tegen problemen aan. Waar moet ik opletten met het opzetten van campagnes? Hoe optimaliseer ik de Facebook Ads campagnes? ADoptimizr kan hier jou bij helpen. Omdat er zo veel mogelijkheden zij in Facebook Ads, begrijpen wij dat dit soms een doolhof kan zijn. Al jaren helpen helpen wij bedrijven om succesvol te zijn met Facebook advertising.

Plan van Aanpak

Stap voor stap werken naar het optimale resultaat

Onderzoek

Keyword en marktonderzoek. Wat zijn de meest potentiële zoekwoorden.

Target

Diverse campagnes worden opgezet om potentiële klanten te targeten

Optimalisatie

Campagnes worden constant geoptimaliseerd om het juiste rendement eruit te halen.

Sit back and relax

De conversies gaan omhoog

Facebook Ads Strategie

Er zijn verschillende manieren om te adverteren op Facebook. De eerste vraag die wij altijd aan onze klanten stellen: Wat is het doel? Wil je meer bezoeken, conversies, likes, interacties, etc. Dit is voor ons het startpunt om een een Facebook advertising strategie op te zetten. Vanuit hier kunnen wij een planning en een strategie opzetten. Facebook is een onderdeel van Meta en daarom is er nog veel meer mogelijk.

Facebook Retargeting

Veelal straten wij een Facebook remarkting bij onze klanten. Daarbij is het belang om zo snel mogelijk de Facebook pixel te installeren om alle data bij te houden. Door deze Facebook pixel te installeren kan je starten met het retargeten van jouw website bezoekers. Aan de hand van deze pixel kan je doelgroepen in Facebook aanmaken. Deze doelgroepen kan je dan weer opnieuw bereiken in Facebook om zo de producten/diensten te laten zien die zij hebben bezocht. Hiermee proberen wij ze te verleiden om weer terug naar de site te gaan om de conversie af te ronden.

Facebook Adverteren Uitbesteden

Er is heel veel mogelijk met Facebook Ads. Start je met retargeting of ga je nieuwe klanten targetten? Welke type advertenties passen hier het beste bij en moet ik adverteren op Facebook en Instagram? Kortom, bij het opzetten en optimaliseren van Facebook Ads campagnes komt heel veel bij kijken. Wellicht zoek je een Facebook Ads partner waar jij jou Facebook Ads en Instgram Ads kan uitbesteden. Met succes beheren wij Facebook advertentie campagnes voor diverse bedrijven. Dus wil jij adverteren via Facebook uitbesteden aan een betrouwbare partner? Neem dan nu contact met ons op!

Ons Portfolio

Geïnteresseerd? Neem dan nu contact op!