Google Ads Coach

Google Ads Coach

Je werkt al een tijdje met Google Ads, maar je mist soms een sparringpartner of je wilt er nog meer uithalen. Wij kunnen jou helpen als Google Ads coach! Als persoonlijke Google Ads coach helpen wij jou en het bedrijf een stap verder om uiteindelijk zelf die Google Ads expert te worden! Samen gaan wij bepalen wat nu de doelen voor jou en bedrijf zijn. Waar nog nog de kansen voor het bedrijf en waar wil je nog verder ingroeien? De coaching is op basis van 1-op-1 sessies, omdat de focus op jou moet liggen. Zo kunnen wij ook sneller resultaat en rendement bepalen.

Plan van Aanpak

Stap voor stap werken naar het optimale resultaat

Kennismaking

Leerdoelen formuleren

Toepassen in de praktijk

Blije baas en/of klanten!

Waarom een Google Ads Coach

Waarom zou je een Google Ads coach nemen? Jij wilt nog succesvoller zijn met Google Ads! Google Ads heeft zoveel te bieden dat je niet alles in één keer kan oppakken en toepassen. Daarom gaan wij altijd een persoonlijk gesprek met jou aan om te bepalen wat nu jou kennis en welke leerdoelen wij kunnen opstellen. Iemand die net een jaar Google Ads toepast heeft waarschijnlijk andere leerdoelen dan iemand die al meer dan 5 jaar in het vak zit. De Google Ads coaching gebeurt allemaal online, op aanvraag is het ook mogelijk dat dit op locatie plaatsvindt.

1-op-1 sessies

Wij vinden het belangrijk dat de focus op jou ligt. Soms ga je naar trainingen en weet je al een hele hoop of de training is voor experts en je mist de basis. Dat is natuurlijk zonde van de tijd en van het geld! Daarom doen wij coaching altijd 1-op-1, omdat je dan de focus legt om de zaken die jij belangrijk vindt. Tijdens de eerste  1-op-1 sessies gaan wij bepalen waar de focus moet liggen en wat dus jouw leerdoelen zijn. Wil jij meer weten van search of wil jij juist een betere sea strategie? Alles is mogelijk! De eerste online sessie is helemaal gratis en zo kan jij nog bepalen of dit interessant is voor jou en het bedrijf.

Wil jij een Google Ads Coach? Neem dan nu contact met ons op.