Socials:

Google Ads Coach

Je werkt al een tijdje met Google Ads, maar je mist soms een sparringpartner of je wilt er nog meer uithalen. Wij kunnen jou helpen als Google Ads coach! Als persoonlijke Google Ads coach helpen wij jou en het bedrijf een stap verder om uiteindelijk zelf die Google Ads expert te worden! Samen gaan wij bepalen wat nu de doelen voor jou en bedrijf zijn. Waar nog nog de kansen voor het bedrijf en waar wil je nog verder ingroeien? De coaching is op basis van 1-op-1 sessies, omdat de focus op jou moet liggen. Zo kunnen wij ook sneller resultaat en rendement bepalen.

Onze klanten

logo-klant-2
logo-klant-6

Waarom een Google Ads Coach

Waarom zou je een Google Ads coach nemen? Jij wilt nog succesvoller zijn met Google Ads! Google Ads heeft zoveel te bieden dat je niet alles in één keer kan oppakken en toepassen. Daarom gaan wij altijd een persoonlijk gesprek met jou aan om te bepalen wat nu jou kennis en welke leerdoelen wij kunnen opstellen. Iemand die net een jaar Google Ads toepast heeft waarschijnlijk andere leerdoelen dan iemand die al meer dan 5 jaar in het vak zit. De Google Ads coaching gebeurt allemaal online, op aanvraag is het ook mogelijk dat dit op locatie plaatsvindt.

Wil jij meer conversies met Google Ads?

1-op-1 sessies

Wij vinden het belangrijk dat de focus op jou ligt. Soms ga je naar trainingen en weet je al een hele hoop of de training is voor experts en je mist de basis. Dat is natuurlijk zonde van de tijd en van het geld! Daarom doen wij coaching altijd 1-op-1, omdat je dan de focus legt om de zaken die jij belangrijk vindt. Tijdens de eerste  1-op-1 sessies gaan wij bepalen waar de focus moet liggen en wat dus jouw leerdoelen zijn. Wil jij meer weten van search of wil jij juist een betere sea strategie? Alles is mogelijk! De eerste online sessie is helemaal gratis en zo kan jij nog bepalen of dit interessant is voor jou en het bedrijf.

Beoordelingen

ADoptimizr heeft ons geholpen Google-advertenties voor ons merk naar een hoger niveau te tillen. Met zijn ervaring en no-nonsense mentaliteit helpt Bart ons stap voor stap verbeteren.

Het is altijd prettig samenwerken met Bart. Hij denkt mee, heeft ruime ervaring en expertise.

Bart is jaren onze partner als het gaat om alle advertising diensten voor onze klanten. Super tevreden, een hele fijne samenwerking.

Sinds 2 jaar hebben wij, Kunstpakket, Bart aan onze zijde, om met name ons advertentiebeleid op Google sturing te geven. We maken hierdoor flinke sprongen en blijven de komende jaren zeker van zijn expertise gebruik maken.

Als “kleine” ondernemer heel blij dat Bart nu onze Ads advertenties vormgeeft en volgt of ze goed lopen. Bart heeft goed naar onze hulpvraag geluisterd, meegedacht en maatwerk geleverd, heel fijn! We laten met een gerust hart dit stukje marketing aan hem over zodat wij de tijd kunnen besteden aan ons vak.

ADoptimizr heeft mijn Google Ads-campagnes echt naar een hoger niveau getild. De zoekwoordstrategie en de effectiviteit van mijn advertenties hebben mijn leads en omzet verwachtingen overtroffen.
Ik heb Bart ervaren als en echte professional met een scherp oog voor mijn belangen.

Er werd goed meegedacht en gecommuniceerd om de juiste strategie te bepalen. Bart is klantvriendelijk, doelgericht en zorgt voor een stijgende lijn in onze omzet. Een aanwinst voor ons bedrijf!

Expertise en communicatie zijn key bij ADoptimizr. Bart verdient zichzelf dubbel en dwars terug!

Wil jij meer conversies met Google Ads?