Google Ads Pakketten

Bij ADoptimizr werken wij met pakketten. Met deze Google Adwords pakketten weet jij direct waar je aan te bent en wat de kosten per maand. Zo hoef je geen extra kosten meer te verwachten. Natuurlijk is het ook mogelijk om tussentijds over te stappen naar een ander pakket. Zo kan je snel schakelen als je bijvoorbeeld meer of minder aan Google ads wit besteden. Bekijk onderstaande pakketten Heb je hier nog vragen over? Laat het dan ons weten!

Google Ads Pakketten

Stap voor stap werken naar het optimale resultaat

Basic (€ 399,-)

Ads budget tot € 1.000,- per maand

Standard (€ 599,-)

Ads budget tot € 2.500,- per maand

Advanced (€ 799,-)

Ads budget tot € 5.000,- per maand

Custom

Vanaf € 5.000,- per maand

Uitleg Google Ads pakketten

Alle pakketen worden gebaseerd op het maandelijks ads budget. Dat wil zeggen, zodra je over het maandelijks ads budget komt, ga je naar het volgende pakket. dat wil niet zeggen als je een paar Euro over het budget kom, maar dit zal altijd samen worden besproken. In de pakketten is het volgende inbegrepen:

  • Campagne optimalisaties
  • Voor Nederland en Vlaanderen
  • Search, Shopping en Display

Wil je nog meer landen of andere google kanalen? Dan is dit ook mogelijk! Dan gaan wij samen kijken naar een custom pakket

foto_bart_vierkant
success_image

Opstartkosten Google Ads

Ben jij nieuw met Google Ads en moeten wij alles nog opzetten? Dan is dat natuurlijk ook geen probleem! De opstartkosten voor Google Ads zijn eenmalig € 499,-.

  • Opzetten Google Ads account
  • Conversie tracking opzetten
  • Opzetten Google Merchant Center account
  • Zoekwoordonderzoek (aantal is afhankelijk van het pakket)
  • Opzetten Google Ads campagnes

Zijn er specifieke wensen, dan zijn hier extra kosten aan verbonden. Neem dan even contact met ons op!

Ons Portfolio

Google Ads abonnementen

Wil je naast Google Ads ook starten met Microsoft Ads? Dat is geen probleem! Deze pakketten zijn voor zowel Google Ads als voor Microsoft Ads. De kosten voor Google ads en Microsoft Ads worden bij elkaar opgeteld, zodat je op een totale ad spend per maand uitkomt. Met deze SEA pakketten geef jij jouw bedrijf een boost in online marketing!

De pakketten zijn in feite abonnementen. Minimale afname is 4 maanden en daarna zijn alle Google Ads abonnementen maandelijks opzegbaar. In die 4 maanden gaan wij jou bewijzen, dat je nog meer uit Googel Ads kan halen!

Custom Google Ads pakketten

Natuurlijk is het ook mogelijk om een op maat gemaakt pakket te werken. Wellicht wil je ook buiten Nederland en België adverteren. Of je wil naast Google Ads en Microsoft ads, ook starten met marketplaces. LET OP: Alle prijzen zijn ex BTW!

Geïnteresseerd? Neem dan nu contact op!