SEA advies

SEA advies

Beheer jij diverse sea campagnes maar zoek je een sparringpartner? Dan kunnen wij jou ook helpen met ons sea advies! Wij snappen dat jij het liefst zelf aan de knoppen zit, maar af en toe een andere insteek of idee kan dan wel fijn zijn. Naast het beheren en optimaliseren van sea campagnes kunnen wij ook advies geven. Denk daarbij aan een sea strategie of wat de laatste ontwikkelingen. Omdat wij met verschillende klanten werken in verschillende branches, kunnen wij dit ook meenemen in het advies. Wil jij ene keer een sea deep dive doen, dan is er ook nog een mogelijkheid om een sea training Google Ads Training te doen.

Plan van Aanpak

Stap voor stap werken naar het optimale resultaat

Kennismaking

Leerdoelen formuleren

Toepassen in de praktijk

Blije baas en/of klanten!

Google Ads advies

SEA is een verzamelnaam van het adverteren op diverse zoekmachines. De grootste zoekmachine is natuurlijk Google. Met Google Ads bereik je miljoenen potentiĆ«le klanten. In Google Ads is er zoveel mogelijk, dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Omdat jij aan de knoppen zit, kan het zijn dat je soms ‘blind’ wordt. Dat wil zeggen, wat je nu doet werkt en waarom zou je dan iets anders proberen? Dit zien wij vaak terug bij andere klanten die Google Ads advies willen inwinnen. Veelal kijken wij wat er nu wordt gedaan en hoe je met een paar kleine veranderingen nog veel meer omzet en leads kan generen. Jij blijft uiteindelijk aan de knoppen zitten en wij fungeren als een Google Ads sparringpartner.

Microsoft Ads advies

Naast Google is er nog een relatief andere grote zoekmachine namelijk Bing. Meestal ben jij zo druk bezig met het optimaliseren van Google Ads, dat je bijna geen tijd meer hebt voor Microsoft Ads. Daarnaast lijkt Microsoft Ads veel op Google Ads, maar toch zijn er net een paar andere dingen. Wij zien dat sommige klanten een account aanmaken, maar vervolgens weinig tijd aanbesteed. Ook hierin kunnen wij advies geven, hoe je een Microsoft Ads account het beste kan monitoren en optimaliseren.

Mogelijkheden SEA Advies

Er zijn verschillende mogelijkheden waarin wij sea advies kunnen geven. Dit kan eenmalig zijn, waarbij wij jouw account doornemen en advies geven. Maar misschien vindt jij het ook prettig om 1 keer per maand contact te hebben. Dan kunnen wij de nieuwste ontwikkelingen bespreken of aanpassingen die jij hebt gedaan. Kortom, er is heel veel mogelijk met het SEA advies die wij geven. Neem daarom contact met ons op, zodat wij de wensen op elkaar kunnen afstemmen.

Wil jij een Google Ads Coach? Neem dan nu contact met ons op.