Google Adverteren

Google Adverteren

Er zijn zoveel mogelijkheden om online te adverteren, maar de meeste bedrijven gebruiken Google. Met adverteren in Google kan je op korte termijn namelijk heel snel resultaat halen. Dit hoeft niet met grote budgetten, maar die kan zelfs vanaf een paar euro per dag. De mogelijkheden in google adverteren is eindeloos. Er zijn zoveel kanalen, mogelijkheden en instellingen dat het voor veel bedrijven lastig is om te gaan starten. En daar kunnen wij jou zeker bij helpen. Inmiddels hebben wij al meer dan 10 jaar ervaring met het adverteren in Google en weten wij alle does en dont’s.

Plan van Aanpak

Stap voor stap werken naar het optimale resultaat

Onderzoek

Keyword en marktonderzoek. Wat zijn de meest potentiële zoekwoorden.

Target

Diverse campagnes worden opgezet om potentiële klanten te targeten

Optimalisatie

Campagnes worden constant geoptimaliseerd om het juiste rendement eruit te halen.

Sit back and relax

De conversies gaan omhoog

Ons Portfolio

Google Ads Adverteren

Zoals al aangeven, zijn er heel veel mogelijkheden binnen Google Ads. Voordat wij met jou aan de slag gaan, willen wij eerst weten wat jouw doelstelling. Wil jij meer verkopen of leads, of wil jij juist meer bekendheid. Zodra deze doelen zijn geformuleerd gaan wij een sea strategie opzetten om deze doelstellingen de behalen. Zodra dit plan klaar is kunnen wij starten met het opzetten van de campagnes en starten wij met het adverteren in Google.

Google zoekwoorden

De meest gebruikte methode van Google Ads adverteren is door middel van zoekwoorden. Allereerst doen wij een zoekwoordenonderzoek om te kijken welke zoekwoorden interessant zijn. Zodra wij deze voegwoorden hebben bepaald, kunnen wij ook een inschatting maken van het benodigde budget. Aan de hand van deze zoekwoorden kunnen wij de campagnes gaan opzetten en relevante advertentie maken. Zodra dit is ingesteld kunnen zijn starten met het adverteren op zoekwoorden in Google.

Google Shopping adverteren

Naast zoekwoorden is kan je in google ook adverteren op producten. Heb jij dus een webshop en wil jij meer producten verkopen, dan moet je zeker starten met Google Shopping. Met Google Shopping heb je meer zichtbaarheid in de Google zoekresultaten. Uit ervaring weten wij dat Google Shopping hele goed werkt voor webshops. Daarom adviseren wij altijd om te adverteren in Google shopping als je een webshop beheert. Wij zorgen ervoor dat de producten live komen of alleen een selectie van jouw producten.

Google Performance max adverteren

Een nieuwe functie in Google is Performance Max. Met Performance max kan jij in een keer op heel veel verschillende Google kanalen adverteren. Zo heb jij in één klap een heel groot bereik. Deze nieuwe campagnetype is vooral geschikt voor bedrijven en webshops als je al wat langer adverteert in Google. Tevens heb je hier wel iets meer data en geld voor nodig om mee te starten. Voor onze klanten zetten wij performance max campagnes op als het budget minimaal € 20,- per dag is.

Geïnteresseerd? Neem dan nu contact op!