Leadinfo Partner

partner-badge-leadinfo

Sinds 2023 zijn wij een Certified Partner van Leadinfo en daar zijn wij ontzettend trots op. Voor onze klanten zetten wij Leadinfo met heel veel succes in. Met Leadinfo kan jij achterhalen welke bedrijven op jouw website komen. Deze data kan jij weer gebruiken om deze bedrijven om te zetten in klanten! Als officiële Leadinfo Certified Partner hebben wij de expertise om jouw websitebezoeken om te zetten in klanten. Dus zoek jij een Leadinfo Partner met een goed track record? Wij maken van jouw website een succes!

Leadinfo inzetten

Channable is gemaakt om jouw producten op diverse platformen in te zetten. Dit kan in Google Ads door het maken van tekstadvertenties of Google Shopping ads. Maar ook met de vele prijsvergelijkers die er zijn. Naast deze connecties wordt Channable ook ingezet om een connectie te maken met de marketplaces. Dit wordt enerzijds gedaan om de producten op de marktplaats te krijgen, maar ook voor een orderconnectie. Dus als men een product op Bol.com besteld, dan wordt de order automatisch doorgevoerd naar jouw back-end systeem. Zo hoef jij niet meerdere platformen in de gaten houden, maar kan alles via jouw ERP systeem. Channable kan jij dus voor meerdere kanalen inzetten, waardoor het een goede tool is in jouw marketing.

foto_bart_vierkant

Plan van Aanpak

Stap voor stap werken naar het optimale resultaat

Connectie

Connectie maken tussen backend en Channable

Feeds

Feeds maken en koppelen

Optimalisatie

Feeds optimaliseren en bijsturen

Sit back and relax

De conversies gaan omhoog

Leadinfo Gebruiken

Supermooi om te kunnen zien welke bedrijven op jouw site komen, maar nu? Het is cruciaal om een goed plan te hebben om deze bedrijven te benaderen. Dat start natuurlijk wanneer je een bedrijf zelf gaat benaderen. Je gaat niet ieder bedrijf benaderen die jou site bezoekt. In Leadinfo kan je namelijk diverse triggers instellen. Bijvoorbeeld als ze een speciale pagina hebben bezocht of een aantal keren op jouw site is geweest. Zo heb je een overzicht van interessante bedrijven. Tevens kan je deze triggers instellen, zodat jij of een van je medewerkers een mail ontvangt met een overzicht. Zo kan je direct actie ondernemen.

leadinfo_lead_gen_form_example

Leadinfo Lead Gen Form

Wil jij dat de bezoekers direct met jou in contact komen? Dan kan dat met een Lead Gen Form. Deze popupbanner verschijnt onderaan de pagina met de gegevens van het bedrijf. Zo is de bedrijfsnaam te zien en eventueel ook het telefoonnummer en mailadres. Deze Lead Gen Form kan je direct bij het eerste bezoek activeren, maar ook pas als ze en aantal pagina’s hebben bezocht. Met dit formulier zorg je voor een extra trigger, om direct in  contact te komen met jouw potentiële klant.

Connecties en integraties

Er zijn verschillende connecties en integraties mogelijk met Leadinfo. Je kan jouw Google Ads en Microsoft Account koppelen, zodat je kan zien welke bedrijven op jouw site komen via SEA. Maar wat zou het ook mooi zijn om deze data naar jou ERP/CRM te sturen? Ja dat kan! Er zijn verschillende integraties mogelijk.  In totaal kan je Leadinfo koppelen met meer dan 50 ERP en CRm systemen.

Leadinfo Prijzen

Leadinfo hanteert een pricing model op basis van het aantal bezoeken per maand. Het goedkoopste Leadinfo tarief is € 49,- per maand als je dit voor een jaar afsluit. Daarvoor heb je maandelijks maximaal 100 uniek bezoekers. Naarmate je meer bezoekers per maand hebt ga je ook meer betalen. In verhouding worden de prijzen per unieke bezoeker/bedrijf natuurlijk wel veel goedkoper. HEt is moeilijk om op voorhand te zeggen wanneer je Leadinfo moet gebruiken om de kosten er uit te halen. Leadinfo kan je eerst ook 14 dagen gratis gebruiken. Zo kan jij alvast een kijkje achter de schermen nemen om te achterhalen of dit interessant is voor jouw bedrijf.

Ons Portfolio

Leadinfo Uitbesteden aan een expert

Leadinfo kan jij ook helemaal zelf inrichten. Wellicht zoek jij een Leadinfo expert om het aan uit te besteden. Veel klanten van ADoptimizr besteden dit al uit ons en daarom zijn wij ook een certified partner van Leadinfo. Dus zoek jij een betrouwbaar online marketing bureau die een bewezen track record heeft met het genereren van nieuwe leads? Dan zijn wij jouw ideale partner!

Geïnteresseerd? Neem dan nu contact op!