Marketing Automation

Marketing Automation

Het wordt steeds lastiger om de Google Ads campagnes handmatig te optimaliseren. Maar dit geldt ook voor andere marketingkanalen. Je wilt namelijk de juiste boodschap tonen aan de klant. In de afgelopen jaren zijn er grote stappen geweest om alle marketing te automatiseren. De marketing automation in Google is heel snel gegaan. Google heeft zoveel data tot haar beschikking, dat de ontwikkelingen in een rap tempo elkaar opvolgen. Marketing automation is voor iedere b2c en b2b bedrijf interessant. Wij helpen jou graag met het opzetten van en het uitwerken van marketing automation strategie.

Plan van Aanpak

Stap voor stap werken naar het optimale resultaat

Onderzoek

Keyword en marktonderzoek

Target

Diverse campagnes worden opgezet om potentiële klanten te targeten

Optimalisatie

Campagnes worden constant geoptimaliseerd om het juiste rendement eruit te halen.

Sit back and relax

De conversies gaan omhoog

Wat is marketing automation?

Marketing automation wil eigenlijk zeggen dat je alle of verschillende marketing kanalen gaat automatiseren. Dit kan kanaal afzonderlijk zoals het automatiseren van emailcampagnes als het optimaliseren naar een ROAS of CPA.  Maar je kan dit ook kanaal overstijgend doen. Dit kan je doen door middel van het gebruik maken van een CDP of DMP. Wij werken nauw samen met onze partner Shoppingminds. Met de tool kan je jouw marketingbudget nog beter inzetten.

Waarom marketing automation?

Het wordt steeds complexer om alles bij te houden. In de afgelopen jaren zijn hele vel partijen ook afgestapt van het handmatig bijhouden en optimaliseren van de campagnes. Het was een tijdrovende klus om alles bij te houden en bij te sturen. Bedrijven zoals Google en Facebook hebben zo veel data, dat ze dit ook in kunnen zetten voor hun adverteerders. Hierdoor ontstonden ook alle slimme biedstrategieën zoals Target ROAS en Target CPA. Inmiddels worden dezen strategieën door velen omarmt en wij gebruiken dit ook voor al onze klanten.

Ons Portfolio

Geïnteresseerd? Neem dan nu contact op!