Socials:

Marketing Automation

Het wordt steeds lastiger om de Google Ads campagnes handmatig te optimaliseren. Maar dit geldt ook voor andere marketingkanalen. Je wilt namelijk de juiste boodschap tonen aan de klant. In de afgelopen jaren zijn er grote stappen geweest om alle marketing te automatiseren. De marketing automation in Google is heel snel gegaan. Google heeft zoveel data tot haar beschikking, dat de ontwikkelingen in een rap tempo elkaar opvolgen. Marketing automation is voor iedere b2c en b2b bedrijf interessant. Wij helpen jou graag met het opzetten van en het uitwerken van marketing automation strategie.

Onze klanten

logo-klant-2
logo-klant-6

Wat is marketing automation?

Marketing automation wil eigenlijk zeggen dat je alle of verschillende marketing kanalen gaat automatiseren. Dit kan kanaal afzonderlijk zoals het automatiseren van emailcampagnes als het optimaliseren naar een ROAS of CPA.  Maar je kan dit ook kanaal overstijgend doen. Dit kan je doen door middel van het gebruik maken van een CDP of DMP. Wij werken nauw samen met onze partner Shoppingminds. Met de tool kan je jouw marketingbudget nog beter inzetten.

Wil jij meer conversies met Google Ads?

Waarom marketing automation?

Het wordt steeds complexer om alles bij te houden. In de afgelopen jaren zijn hele vel partijen ook afgestapt van het handmatig bijhouden en optimaliseren van de campagnes. Het was een tijdrovende klus om alles bij te houden en bij te sturen. Bedrijven zoals Google en Facebook hebben zo veel data, dat ze dit ook in kunnen zetten voor hun adverteerders. Hierdoor ontstonden ook alle slimme biedstrategieën zoals Target ROAS en Target CPA. Inmiddels worden dezen strategieën door velen omarmt en wij gebruiken dit ook voor al onze klanten.

Beoordelingen

ADoptimizr heeft ons geholpen Google-advertenties voor ons merk naar een hoger niveau te tillen. Met zijn ervaring en no-nonsense mentaliteit helpt Bart ons stap voor stap verbeteren.

Het is altijd prettig samenwerken met Bart. Hij denkt mee, heeft ruime ervaring en expertise.

Bart is jaren onze partner als het gaat om alle advertising diensten voor onze klanten. Super tevreden, een hele fijne samenwerking.

Sinds 2 jaar hebben wij, Kunstpakket, Bart aan onze zijde, om met name ons advertentiebeleid op Google sturing te geven. We maken hierdoor flinke sprongen en blijven de komende jaren zeker van zijn expertise gebruik maken.

Als “kleine” ondernemer heel blij dat Bart nu onze Ads advertenties vormgeeft en volgt of ze goed lopen. Bart heeft goed naar onze hulpvraag geluisterd, meegedacht en maatwerk geleverd, heel fijn! We laten met een gerust hart dit stukje marketing aan hem over zodat wij de tijd kunnen besteden aan ons vak.

ADoptimizr heeft mijn Google Ads-campagnes echt naar een hoger niveau getild. De zoekwoordstrategie en de effectiviteit van mijn advertenties hebben mijn leads en omzet verwachtingen overtroffen.
Ik heb Bart ervaren als en echte professional met een scherp oog voor mijn belangen.

Er werd goed meegedacht en gecommuniceerd om de juiste strategie te bepalen. Bart is klantvriendelijk, doelgericht en zorgt voor een stijgende lijn in onze omzet. Een aanwinst voor ons bedrijf!

Expertise en communicatie zijn key bij ADoptimizr. Bart verdient zichzelf dubbel en dwars terug!

Wil jij meer conversies met Google Ads?