Meta Advertising

Adverteren via Meta

Met Meta advertising kan je nu adverteren op Facebook en Instagram. Via het Meta platform kunnen wij ads opzetten en targetten op potentiële klanten. Naast het targetten naar doelgroepen zetten wij ook succesvolle remarketing campagnes. Met de social remarketing campagnes ga je de recente bezoekers weer opnieuw benaderen op Facebook of Instagram. Met deze retargeting campagnes starten wij altijd bij klanten, omdat dit een zeer effectief middel is. Met het adverteren via Meta kan je miljarden mensen bereiken over de hele wereld, maar je kan ook juist lokaal heel succesvol zijn. Samen met jou gaan wij een planning en strategie maken, wat het beste bij jouw bedrijf en doelstellingen past

Plan van Aanpak

Stap voor stap werken naar het optimale resultaat

Onderzoek

Keyword en marktonderzoek. Wat zijn de meest potentiële zoekwoorden.

Target

Diverse campagnes worden opgezet om potentiële klanten te targeten

Optimalisatie

Campagnes worden constant geoptimaliseerd om het juiste rendement eruit te halen.

Sit back and relax

De conversies gaan omhoog

Adverteren op Facebook

Met Meta advertising zijn er heel veel mogelijkheden. Facebook advertising is het grootste kanaal. Er is heel veel mogelijk met Facebook Ads en daarom is het belangrijk om vooraf de doelen en kpi’s vast te stellen. Wil je meer bereik of bekendheid? Focus je op leads? of wil je juist meer verkopen? Zodra wij dit weten, kunnen wij een plan en strategie opstellen. Omdat content heel belangrijk is, werken wij ook samen met Red Banana die succesvolle content kan maken. Kortom, er is heel veel mogelijk met het adverteren via Facebook.

Adverteren op Instagram

Via het Meta netwerk kan je ook adverteren via Instagram Dit kanaal kan je inzetten in het promoten van jouw producten aan diensten aan grote doelgroep. Veelal starten wij ook hier met Instagram retargeting om de websitebouwers over te halen om de conversie te verhogen. Instagram kan je inzetten om meer leads en sales te generen, maar is ook een uitstekend platform voor branding. Door middel van advertising kan jij nog meer naamsbekendheid generen naar jouw doelgroep.

Ons Portfolio

Geïnteresseerd? Neem dan nu contact op!