Socials:

Meta Advertising

Met Meta advertising kan je nu adverteren op Facebook en Instagram. Via het Meta platform kunnen wij ads opzetten en targetten op potentiële klanten. Naast het targetten naar doelgroepen zetten wij ook succesvolle remarketing campagnes. Met de social remarketing campagnes ga je de recente bezoekers weer opnieuw benaderen op Facebook of Instagram. Met deze retargeting campagnes starten wij altijd bij klanten, omdat dit een zeer effectief middel is. Met het adverteren via Meta kan je miljarden mensen bereiken over de hele wereld, maar je kan ook juist lokaal heel succesvol zijn. Samen met jou gaan wij een planning en strategie maken, wat het beste bij jouw bedrijf en doelstellingen past

Onze klanten

logo-klant-2
logo-klant-6

Adverteren op Facebook

Met Meta advertising zijn er heel veel mogelijkheden. Facebook advertising is het grootste kanaal. Er is heel veel mogelijk met Facebook Ads en daarom is het belangrijk om vooraf de doelen en kpi’s vast te stellen. Wil je meer bereik of bekendheid? Focus je op leads? of wil je juist meer verkopen? Zodra wij dit weten, kunnen wij een plan en strategie opstellen. Omdat content heel belangrijk is, werken wij ook samen met Red Banana die succesvolle content kan maken. Kortom, er is heel veel mogelijk met het adverteren via Facebook.

Wil jij meer conversies met Meta Ads?

Adverteren op Instagram

Via het Meta netwerk kan je ook adverteren via Instagram. Dit kanaal kan je inzetten in het promoten van jouw producten aan diensten aan grote doelgroep. Veelal starten wij ook hier met Instagram retargeting om de websitebouwers over te halen om de conversie te verhogen. Instagram kan je inzetten om meer leads en sales te generen, maar is ook een uitstekend platform voor branding. Door middel van advertising kan jij nog meer naamsbekendheid generen naar jouw doelgroep.

Beoordelingen

ADoptimizr heeft ons geholpen Google-advertenties voor ons merk naar een hoger niveau te tillen. Met zijn ervaring en no-nonsense mentaliteit helpt Bart ons stap voor stap verbeteren.

Het is altijd prettig samenwerken met Bart. Hij denkt mee, heeft ruime ervaring en expertise.

Bart is jaren onze partner als het gaat om alle advertising diensten voor onze klanten. Super tevreden, een hele fijne samenwerking.

Sinds 2 jaar hebben wij, Kunstpakket, Bart aan onze zijde, om met name ons advertentiebeleid op Google sturing te geven. We maken hierdoor flinke sprongen en blijven de komende jaren zeker van zijn expertise gebruik maken.

Als “kleine” ondernemer heel blij dat Bart nu onze Ads advertenties vormgeeft en volgt of ze goed lopen. Bart heeft goed naar onze hulpvraag geluisterd, meegedacht en maatwerk geleverd, heel fijn! We laten met een gerust hart dit stukje marketing aan hem over zodat wij de tijd kunnen besteden aan ons vak.

ADoptimizr heeft mijn Google Ads-campagnes echt naar een hoger niveau getild. De zoekwoordstrategie en de effectiviteit van mijn advertenties hebben mijn leads en omzet verwachtingen overtroffen.
Ik heb Bart ervaren als en echte professional met een scherp oog voor mijn belangen.

Er werd goed meegedacht en gecommuniceerd om de juiste strategie te bepalen. Bart is klantvriendelijk, doelgericht en zorgt voor een stijgende lijn in onze omzet. Een aanwinst voor ons bedrijf!

Expertise en communicatie zijn key bij ADoptimizr. Bart verdient zichzelf dubbel en dwars terug!

Wil jij meer conversies met Meta Ads?