Socials:

Netwerk Brabant Actie

Jij wilt online verder groeien, maar je weet niet waar je moet beginnen? Wij helpen bedrijven online verder te groeien door middel van Google Ads. Met Google Ads kan je heel gericht nieuwe klanten benaderen. Er is heel veel mogelijk in Google Ads en daarom vinden veel ondernemers het moeilijk om te starten. Wij hebben al meer dan 10 jaar ervaring in het opzetten en optimaliseren van Google Ads campagnes. Dus wil jij ook meer omzet en sales? Neem dan nu contact met ons op!

Onze klanten

logo-klant-2
logo-klant-6

Nu vanaf € 299,- per maand, 1e maand gratis!

Als trouwe partner van Netwerk Brabant bieden wij nu alle leden 1 maand gratis beheer!  Zo houd jij de kosten laag en krijg jij meer nieuwe klanten. Wij zorgen ervoor dat jouw Google Ads campagnes succesvol worden en blijven! De maandelijkse kosten voor het optimaliseren van Google Ads is vanaf € 299- ex BTW per maand.

Actievoorwaarden

  • Actie is geldig t/m 31-12-2022
  • Minimaal 3 maanden, daarna maandelijks opzegbaar
  • Alleen voor Google Ads
  • Kosten kunnen per maand variëren
  • ADoptimizr behoudt zich het recht voor om de actievoorwaarden tussentijds te wijzigen en om de actie voortijdig te beëindigen.
  • Typfouten voorbehouden

Beoordelingen

ADoptimizr heeft ons geholpen Google-advertenties voor ons merk naar een hoger niveau te tillen. Met zijn ervaring en no-nonsense mentaliteit helpt Bart ons stap voor stap verbeteren.

Het is altijd prettig samenwerken met Bart. Hij denkt mee, heeft ruime ervaring en expertise.

Bart is jaren onze partner als het gaat om alle advertising diensten voor onze klanten. Super tevreden, een hele fijne samenwerking.

Sinds 2 jaar hebben wij, Kunstpakket, Bart aan onze zijde, om met name ons advertentiebeleid op Google sturing te geven. We maken hierdoor flinke sprongen en blijven de komende jaren zeker van zijn expertise gebruik maken.

Als “kleine” ondernemer heel blij dat Bart nu onze Ads advertenties vormgeeft en volgt of ze goed lopen. Bart heeft goed naar onze hulpvraag geluisterd, meegedacht en maatwerk geleverd, heel fijn! We laten met een gerust hart dit stukje marketing aan hem over zodat wij de tijd kunnen besteden aan ons vak.

ADoptimizr heeft mijn Google Ads-campagnes echt naar een hoger niveau getild. De zoekwoordstrategie en de effectiviteit van mijn advertenties hebben mijn leads en omzet verwachtingen overtroffen.
Ik heb Bart ervaren als en echte professional met een scherp oog voor mijn belangen.

Er werd goed meegedacht en gecommuniceerd om de juiste strategie te bepalen. Bart is klantvriendelijk, doelgericht en zorgt voor een stijgende lijn in onze omzet. Een aanwinst voor ons bedrijf!

Expertise en communicatie zijn key bij ADoptimizr. Bart verdient zichzelf dubbel en dwars terug!

Wil jij meer conversies met Google Ads?