Online Adverteren

Online Adverteren

Jij wilt meer sales en leads met online adverteren, maar je weet niet waar je moet beginnen. Er zijn zoveel mogelijkheden en dat maakt het lastig om te bepalen welke online kanalen jij gaat inzetten. Voordat je gaat adverteren online, moet je weten wat jouw doel is. Meer sales/leads, meer naamsbekendheid etc.? Wij zijn gespecialiseerd in online advertising en dan vooral via Google, Meta, Amazon en Bol.com. Via deze kanalen kan je een miljarden publiek bereiken. Weet jij niet waar ji moet starten met online marketing en zoek je hulp? Wij helpen jou graag verder!

Plan van Aanpak

Stap voor stap werken naar het optimale resultaat

Onderzoek

Keyword en marktonderzoek

Target

Diverse campagnes worden opgezet om potentiële klanten te targeten

Optimalisatie

Campagnes worden constant geoptimaliseerd om het juiste rendement eruit te halen.

Sit back and relax

De conversies gaan omhoog

Online Adverteren Bureau

ADoptimizr is een Online Marketing Bureau die gespecialiseerd is in online adverteren. Dat wil zeggen dat wij campagnes opzetten en optimaliseren voor betaalde kanalen, bijvoorbeeld Google Ads en Facebook Ads. Ieder kanaal heeft diverse mogelijkheden. Met Google Ads zijn er al heel veel mogelijkheden met type Ads. Denk bijvoorbeeld aan Googel Shopping, Display of Youtube. Dit geldt ook voor Facebook Ads en Microsoft Ads. Je kan er voor kiezen om alleen Google Ads uit te besteden of juist meerdere kanalen. Als online marketing bureau helpen wij onze klanten stap voor stap om het gewenste resultaat te bepalen, maar ook om net dat beetje extra te geven. Want daar doen wij het voor!

Mogelijkheden online advertising

Online adverteren biedt talloze mogelijkheden om bedrijven en merken zichtbaarheid en groei te geven. Met online adverteren kunnen bedrijven gericht adverteren op basis van demografische gegevens, interesses en zoekgedrag van gebruikers. Dit stelt hen in staat om de juiste doelgroep te bereiken en relevante boodschappen over te brengen. Online advertising biedt een breed scala aan mogelijk heden Zo kan je adverteren via zoekmachines maar ook via andere kanalen zoals, email, social media en prijsvergelijkers. Bovendien biedt online advertising diverse advertentieformaten, zoals tekstadvertenties, displayadvertenties, videoadvertenties en sociale media-advertenties. Deze variëteit stelt adverteerders in staat om hun boodschap op creatieve en aantrekkelijke manieren te presenteren. Met de mogelijkheid om campagnes te meten en te optimaliseren, biedt online advertising een effectieve en meetbare manier om resultaten te behalen.

Ons Portfolio

Geïnteresseerd? Neem dan nu contact op!

    Online adverteren kosten

    Zodra jij online gaat adverteren dan zijn hier kosten aan verbonden. Allereest heb jij de kosten aan het platform, bijvoorbeeld Google Ads. Hier betaal jij voor iedere klik of voor iedere duizend vertoningen. Daarnaast heb je ook nog externe kosten, bijvoorbeeld aan een advertising bureau. ADoptimizr is zo’n bureau en wij gaan aan de slag met jouw campagnes om het beste resultaat te behalen. Dus wil jij weten wat de totale kosten voor online adverteren zijn, dan moet je zowel de kosten voor het platform pakken en de kosten voor het uitbesteden van online adverteren.

    Online Adverteren Uitbesteden

    Het uitbesteden van online adverteren kan een ingrijpend proces zijn, maar wij helpen jou daar bij. Stap voor stap gaan wij kijken wat de kanalen nu doen of welke kanalen juist interessant zijn. Het kan dus ook zijn dat jij alleen Google Ads uitbesteed of alle microsoft ads uitbesteden. Zodra wij deze check hebben gedaan, kunnen wij van start gaan met het adverteren via online kanalen. Dus zoek jij een bureau om jouw online adverteren aan uit te besteden, dan bij jou bij ons aan het juiste adres!