Red Banana

Team up met de Bananas!

Red Banana is hét online marketing bureau van Brabant. In een jong team met een passie voor online werken wij voor de leukste lokale, nationale en internationale klanten. Door te werken in projectteams, bestaande uit designers, developers en content managers, laten we design, techniek en content perfect op elkaar afstemmen. Wij nemen graag het voortouw in jouw online marketing succes. 

Onze knappe koppen houden zich dagelijks bezig met online marketing strategieën, blogs, social media management en niet te vergeten het bouwen van Lightspeed webshops! Wij bananas zijn officieel partner van Lightspeed en hebben al meer dan 10 (!) jaar ervaring in het ontwikkelen van professionele Lightspeed webshops. Doordat wij zelf eigenaar zijn van een Lightspeed Webshop, weten wij precies hoe je optimaal gebruik kunt maken van dit platform. 

Alle Lightspeed kennis gebundeld in één framework

Red Banana ademt Lightspeed, en onze unieke kennis delen we graag met onze partners. Door jarenlange ervaring in design, development, content en user experience te bundelen, ontwikkelden we ons eigen Red Banana Lightspeed Framework. Dit framework is bij uitstek de manier om te starten met jouw webshop en bestaat uit een kant en klare Lightspeed webshop die helemaal past bij jouw huisstijl. 

Let’s go Bananas!

Voor professionele kennis en ervaring op het gebied van Lightspeed webshops ben je bij Red Banana aan het juiste adres. Benieuwd naar de voordelen van het Red Banana Lightspeed Framework voor jouw webshop? Kom gerust eens een bakkie doen!

Spoorstraat 17

4702 VV Roosendaal

Website: www.redbanana.nl

E-Mail: info@redbanana.nl

Telefoon: 0165 32 78 08