Autobedrijf van der Heide

Autobedrijf van der Heide is de officiële partner van Volkswagen, Skoda, Seat en Volkswagen Bedrijfswagens. Naast de verkoop van auto’s heeft Autobedrijf van der Heide ook een werkplaats. Hier kan je terecht voor andere andere een APK keuring, banden wisselen en opslag, airco en ruitschade.

Autobedrijf van der Heide is al sinds 1921 een begrip in de regio Emmeloord. Google Ads werd al toegepast, maar dit was nog niet naar wens. Om meer bekendheid in de regio te genereren is er voor gekozen om potentiële klanten te bereiken door middel van Display en Youtube camapgnes. Er zijn speciale doelgroepen aangemaakt om deze klanten te bereiken. Onder andere klanten die interesse hebben in auto’s of binnenkort van plan zijn om een auto te kopen. Vervolgens werden deze bezoekers weer geretarget. Verder zijn er campagnes opgestart om onder private lease te promoten en de verkopen van de nieuwe Volkswagen ID3 en ID4. Dit werd gedaan door het opzetten van diverse campagnes. Na een aantal succesvolle testen met slimme biedstrategieën werd er overgestapt op Target CPA.

Wij zijn super trots dat Autobedrijf van der Heide voor ADoptimizr heeft gekozen en samen gaan wij er een groot succes van maken. Let’s go for it!

 

  • Klant: Sinds 2021
  • Website: https://www.autovdheide.nl/
  • Locatie: Emmeloord, Nederland
  • Sector: Automotive
  • Categories: Automotive, Google Ads, Google Analytics, Google Display, Google Search, Keyword Research, Youtube