Socials:

Bax Music

Bax Music is de grootste muziekwinkel in de BeNeLux. Het bedrijf is opgericht door de broers Jochanan en Nathanael Bax in 2002. Ze begonnen eerst dj apparatuur te verhuren, maar kwamen al snel tot de conclusie dat er nog meer verdiend kon worden door dj apparatuur te verkopen. Vanaf toen is het heel hard gegaan met Bax Music. Inmiddels verkopen ze meer dan 50.000 producten en zijn ze actief in 8 landen.

In maart 2015 kwam ik als SEA Marketeer te werken bij Bax Music. Toen waren we nog met drie man verantwoordelijk voor mijn functie. Nu doe ik het alleen. De vraag die ik vaak krijg, is: Hoe kan je nu in je eentje alle Google Ads, Bing Ads en prijsvergelijkers doen voor alle landen? Het antwoord daarop is heel simpel: automatiseren! Al snel kwamen wij erachter dat je het niet meer handmatig bij kunt houden. In de afgelopen jaren is dit stapsgewijs gegaan. Eerst testen met diverse CPA en ROAS strategie├źn. Vervolgens kijken wat er gebeurt als de max cpc wordt aangepast. En als laatste natuurlijk SMArt Shopping.

Bij Bax Music blijven wij testen met alle nieuw functionaliteiten die Google Ads uitbrengt. Daarnaast zijn wij er van overtuigd dat je (bijna) niet alles meer handmatig moet toepassen.

Beoordelingen

ADoptimizr heeft ons geholpen Google-advertenties voor ons merk naar een hoger niveau te tillen. Met zijn ervaring en no-nonsense mentaliteit helpt Bart ons stap voor stap verbeteren.

Het is altijd prettig samenwerken met Bart. Hij denkt mee, heeft ruime ervaring en expertise.

Bart is jaren onze partner als het gaat om alle advertising diensten voor onze klanten. Super tevreden, een hele fijne samenwerking.

Sinds 2 jaar hebben wij, Kunstpakket, Bart aan onze zijde, om met name ons advertentiebeleid op Google sturing te geven. We maken hierdoor flinke sprongen en blijven de komende jaren zeker van zijn expertise gebruik maken.

Als “kleine” ondernemer heel blij dat Bart nu onze Ads advertenties vormgeeft en volgt of ze goed lopen. Bart heeft goed naar onze hulpvraag geluisterd, meegedacht en maatwerk geleverd, heel fijn! We laten met een gerust hart dit stukje marketing aan hem over zodat wij de tijd kunnen besteden aan ons vak.

ADoptimizr heeft mijn Google Ads-campagnes echt naar een hoger niveau getild. De zoekwoordstrategie en de effectiviteit van mijn advertenties hebben mijn leads en omzet verwachtingen overtroffen.
Ik heb Bart ervaren als en echte professional met een scherp oog voor mijn belangen.

Er werd goed meegedacht en gecommuniceerd om de juiste strategie te bepalen. Bart is klantvriendelijk, doelgericht en zorgt voor een stijgende lijn in onze omzet. Een aanwinst voor ons bedrijf!

Expertise en communicatie zijn key bij ADoptimizr. Bart verdient zichzelf dubbel en dwars terug!

Wil jij meer conversies met Google Ads?