Socials:

CHOOSE Teethcare

CHOOSE Teethcare is een specialist op het gebied tandpasta tabletten. Ze zijn al een aantal jaar actief, maar willen nu verder doorgroeien. Voorheen deden ze al wel wat aan Google Ads, maar de gewenste resultaten werden niet behaald. Daarom werden wij ingeschakeld om het beste uit Google Ads te halen en dat is zeker gelukt!

Er werd al wat gedaan met Google Ads, maar de behaalde resultaten waren nog niet naar alle tevredenheid. Na een grondig onderzoek van de huidige campagnes, zijn wij tot de conclusie gekomen om nieuwe campagnes op te zetten. We zijn gestart met het doen van een zoekwoord onderzoek om zo de search campagnes optimaal in te richten. Verder hebben wij ervoor gekozen om verschillende Shopping campagnes op te zetten, omdat sommige producten een ander doel hebben. Na een aantal weken zagen wij al positieve resultaten en daarom zijn wij ook de slimme bied strategie├źn van Google gaan inzetten Niet veel later werd ook Performance Max campagne ingezet om te resultaten verder te verbeteren. Tot op heden zijn de resultaten goed en is er nog veel meer te halen in de markt. Vooral de bewustwording van de mens om het overtollig gebruik van plastic te verminderen en het liefst te stoppen.

Wij zijn super trots dat CHOOSE Teethcare voor ADoptimizr heeft gekozen en samen gaan wij er een groot succes van maken. Let’s take care of it!

Beoordelingen

ADoptimizr heeft ons geholpen Google-advertenties voor ons merk naar een hoger niveau te tillen. Met zijn ervaring en no-nonsense mentaliteit helpt Bart ons stap voor stap verbeteren.

Het is altijd prettig samenwerken met Bart. Hij denkt mee, heeft ruime ervaring en expertise.

Bart is jaren onze partner als het gaat om alle advertising diensten voor onze klanten. Super tevreden, een hele fijne samenwerking.

Sinds 2 jaar hebben wij, Kunstpakket, Bart aan onze zijde, om met name ons advertentiebeleid op Google sturing te geven. We maken hierdoor flinke sprongen en blijven de komende jaren zeker van zijn expertise gebruik maken.

Als “kleine” ondernemer heel blij dat Bart nu onze Ads advertenties vormgeeft en volgt of ze goed lopen. Bart heeft goed naar onze hulpvraag geluisterd, meegedacht en maatwerk geleverd, heel fijn! We laten met een gerust hart dit stukje marketing aan hem over zodat wij de tijd kunnen besteden aan ons vak.

ADoptimizr heeft mijn Google Ads-campagnes echt naar een hoger niveau getild. De zoekwoordstrategie en de effectiviteit van mijn advertenties hebben mijn leads en omzet verwachtingen overtroffen.
Ik heb Bart ervaren als en echte professional met een scherp oog voor mijn belangen.

Er werd goed meegedacht en gecommuniceerd om de juiste strategie te bepalen. Bart is klantvriendelijk, doelgericht en zorgt voor een stijgende lijn in onze omzet. Een aanwinst voor ons bedrijf!

Expertise en communicatie zijn key bij ADoptimizr. Bart verdient zichzelf dubbel en dwars terug!

Wil jij meer conversies met Google Ads?