CHOOSE Teethcare

CHOOSE Teethcare is een specialist op het gebied tandpasta tabletten. Ze zijn al een aantal jaar actief, maar willen nu verder doorgroeien. Voorheen deden ze al wel wat aan Google Ads, maar de gewenste resultaten werden niet behaald. Daarom werden wij ingeschakeld om het beste uit Google Ads te halen en dat is zeker gelukt!

Er werd al wat gedaan met Google Ads, maar de behaalde resultaten waren nog niet naar alle tevredenheid. Na een grondig onderzoek van de huidige campagnes, zijn wij tot de conclusie gekomen om nieuwe campagnes op te zetten. We zijn gestart met het doen van een zoekwoord onderzoek om zo de search campagnes optimaal in te richten. Verder hebben wij ervoor gekozen om verschillende Shopping campagnes op te zetten, omdat sommige producten een ander doel hebben. Na een aantal weken zagen wij al positieve resultaten en daarom zijn wij ook de slimme bied strategie├źn van Google gaan inzetten Niet veel later werd ook Performance Max campagne ingezet om te resultaten verder te verbeteren. Tot op heden zijn de resultaten goed en is er nog veel meer te halen in de markt. Vooral de bewustwording van de mens om het overtollig gebruik van plastic te verminderen en het liefst te stoppen.

Wij zijn super trots dat CHOOSE Teethcare voor ADoptimizr heeft gekozen en samen gaan wij er een groot succes van maken. Let’s take care of it!

  • Klant: Sinds 2022
  • Website: https://chooseteethcare.com/
  • Locatie: Utrecht, Nederland
  • Sector: Detailhandel
  • Categories: Detailhandel, Feedmanagement, Google Ads, Google Analytics, Google Display, Google Merchant Center, Google Search, Google Shopping, Keyword Research, Retail