Socials:

Cosmic Box

Cosmic Box is de site om jezelf spiritueel ontwikkelen. Cosmic Box biedt een maandabonnement aan, zodat je iedere maand een spiritueel cadeau ontvangt. Ook is het mogelijk om spirutele producten los te kopen zoals tarot kaarten, edelstenen en nog veel meer.

Cosmic Box is al een paar jaar actief en zag de omzet flink stijgen. Om de omzet nog een grotere boost te geven waren zij op zoek naar een sea specialist die dit kon toepassen door middel van Google Ads. Uiteindelijk hebben zij ons benaderd en hebben wij een plan opgesteld op zowel de omzet als de CPA te verbeteren. Dit doen wij door middel van search en shopping campagnes. Daarbij focussen wij op het abonnement, de losse producten en de cursussen die worden aangeboden.

Wij zijn super trots dat Cosmic Box¬†voor ADoptimizr heeft gekozen en samen gaan wij er een groot succes van maken. Let’s make it!

Beoordelingen

ADoptimizr heeft ons geholpen Google-advertenties voor ons merk naar een hoger niveau te tillen. Met zijn ervaring en no-nonsense mentaliteit helpt Bart ons stap voor stap verbeteren.

Het is altijd prettig samenwerken met Bart. Hij denkt mee, heeft ruime ervaring en expertise.

Bart is jaren onze partner als het gaat om alle advertising diensten voor onze klanten. Super tevreden, een hele fijne samenwerking.

Sinds 2 jaar hebben wij, Kunstpakket, Bart aan onze zijde, om met name ons advertentiebeleid op Google sturing te geven. We maken hierdoor flinke sprongen en blijven de komende jaren zeker van zijn expertise gebruik maken.

Als “kleine” ondernemer heel blij dat Bart nu onze Ads advertenties vormgeeft en volgt of ze goed lopen. Bart heeft goed naar onze hulpvraag geluisterd, meegedacht en maatwerk geleverd, heel fijn! We laten met een gerust hart dit stukje marketing aan hem over zodat wij de tijd kunnen besteden aan ons vak.

ADoptimizr heeft mijn Google Ads-campagnes echt naar een hoger niveau getild. De zoekwoordstrategie en de effectiviteit van mijn advertenties hebben mijn leads en omzet verwachtingen overtroffen.
Ik heb Bart ervaren als en echte professional met een scherp oog voor mijn belangen.

Er werd goed meegedacht en gecommuniceerd om de juiste strategie te bepalen. Bart is klantvriendelijk, doelgericht en zorgt voor een stijgende lijn in onze omzet. Een aanwinst voor ons bedrijf!

Expertise en communicatie zijn key bij ADoptimizr. Bart verdient zichzelf dubbel en dwars terug!

Wil jij meer conversies met Google Ads?