Dierenwereld Ricky

Dierenwereld Ricky is een specialist op het gebied van vachtverzorging voor onder andere honden, katten, paarden en knaagdieren. Ze zijn al een aantal jaren actief en in 2022 heeft Red Banana een nieuwe webshop voor ze gemaakt. Voorheen deden ze al wel wat aan Google Ads, maar de gewenste resultaten werden niet behaald. Daarom werden wij ingeschakeld om het beste uit Google Ads te halen en dat is zeker gelukt!

Zoals gezegd werd er al wel wat gedaan aan Google Ads, maar de gewenste resultaten werden niet behaald. Wij zijn meteen van start gegaan en hebben de campagne setup volledig vernieuwd. De focus lag hierbij op search en shopping. Wij hebben gelijk een Channable account geopend om de juiste producten naar Google sturen en die te optimaliseren. Al zeer snel kwamen de eerste conversies binnen en konden wij verder optimaliseren. Al snel zagen wij dat de nieuwe Performance Max campagnes een goede bijdrage konden gaan leveren. Daarom hebben wij ook diverse campagnes en itemgroeps opgezet om te kijken wat het beste scoort. Dit bleek heel goed te werken en de ROAS ging stap voor stap omhoog en de omzet bleef ook stijgen! Kortom, de samenwerking met Dierenwereld Ricky is zeer succesvol en wij zien de toekomst zeer zonnig tegemoet!

Wij zijn super trots dat Dierenwereld Ricky voor ADoptimizr heeft gekozen en samen gaan wij er een groot succes van maken. Let’s take care of it!

  • Klant: Sinds 2022
  • Website: https://www.dierenwereldricky.nl/
  • Locatie: Oosterhout, Nederland
  • Sector: Detailhandel
  • Categories: Detailhandel, Feedmanagement, Google Ads, Google Analytics, Google Display, Google Merchant Center, Google Search, Google Shopping, Keyword Research