Discoveroo

Discoveroo is een bedrijf die vakanties en reizen aanbied voor een aantrekkelijke prijs. Ieder dag verschijnen er nieuwe deals. Deze deals variëren van wellness tot pretparken van stedentrip tot en met complete zonvakanties. Discoveroo was op zoen naar een SEA Agency die hen kon helpen groeien door middel van SEA. Wij zijn heel blij dat Discoveroo voor ons heeft gekozen!

Het productaanbod van Discoveroo is zeer divers. Er zijn stedentrips, je kan een mooie wellness overnachting boeken of met het gezin naar Disneyland Parijs. Kortom genoeg keuze om te starten met Google Ads. Echter kiezen wij er altijd voor om te gaan focussen op categorieën. Bij de start zijn wij begonnen met kleine search en PMax campagnes voor de verschillende categorieën. Al snel kwamen de eerste boekingen. Al snel zagen wij dat sommige categorieën goed presteerden en ander minder. Vervolgens zijn wij eerst gaan focussen op de reizen die heel goed presteerden. De search en PMax campagnes werden verder uitgebouwd en ook Google Ads remarketing werd verder opgezet. Niet veel later hebben wij ook Meta Ads voor deze categorieën opgezet. Dit zorgde weer voor een extra stroom aan conversies. Wij zijn nog lang niet klaar. Wij staan nu nog maar aan de basis om Discoveroo een van de grootste vakantieaanbieders van Nederland en België te maken!

Wij zijn super blij dat Discoveroo voor ADoptimizr heeft gekozen en samen gaan wij er een groot succes van maken. Boosting Online Sales!

  • Klant: Sinds 2024
  • Website: https://www.discoveroo.nl
  • Locatie: Amsterdam
  • Sector: Travel
  • Categories: Digital Marketing, Facebook Ads, Google Ads, Google Analytics, Google Display, Google Search, Google Shopping, Keyword Research, Performance Max, Strategie, Travel