Felix De Visser Keukens

Felix de Visser Keukens ontwerpt keukens van hoge kwaliteit, voor iedereen. Kwalitatief en hoogwaardige keukens worden op maat ontworpen. Dit kan zowel in de prachtige showroom in Elst of thuis bij de klant. Felix de Visser Keukens kwam bij ADoptimizr met de vraag om het aantal winkelbezoeken en contact aanvragen te verhogen en dat is zeker gelukt!

De wens was om vooral lokaal actief te zijn. Daarom werd er expliciet op een regio rond Elst getarget. De eerste stap was om een zoekwoordonderzoek uit te voeren. Wat zijn interessante zoekwoorden en waar zit er nog potentie in. De interessante zoekwoorden werden getarget en daarbij werd er ook gebruik gemaakt van smart bidding. Om in beeld te blijven bij de potentiƫle klanten werd er ook een remarketing campagne opgezet. In 2021 heeft Felix de Visser Keukens ook een rebranding gehad. Samen met Viak Projecten werd een plan gemaakt om zowel de site te restylen als branding via onder andere search en display. Deze rebranding werd meegenomen om weer kenbaar te maken bij de klant. Hierbij werden de ads voor zowel search als display aangepast.

Wij zijn super trots dat Felix de Visser Keukens voor ADoptimizr heeft gekozen en samen gaan wij er een groot succes van maken. Let’s cook it!

  • Klant: Sinds 2021
  • Website: https://www.felixdevisserkeukens.nl/
  • Locatie: Elst, Nederland
  • Sector: Detailhandel
  • Categories: Detailhandel, Google Ads, Google Analytics, Google Display, Google Search, Keyword Research, Local