Socials:

Financiële Meesters

Financiële Meesters heeft meer dan 10 jaar ervaring in het verstrekken van onder andere hypotheken. Met meer dan 10 vestigingen in Nederland zijn ze een grote speler geworden in de Nederlands markt. De Roosendaalse vestiging nam contact met ons op om lokaal de grootste speler  te worden door middel van Google Ads.

De focus voor Financiële Meesters lag vooral in het verhogen van de zichtbaarheid via Google Search. Als eerste hebben wij een zoekwoorden onderzoek gedaan. Vervolgens hebben wij diverse lokale campagnes opgezet. Om de niet converterende gebruikers toch te laten converteren, is er tevens een succesvolle remarketing campagne opgezet.

Om het bereik verder te verhogen hebben wij ook een lokale display campagne opgezet. Met deze responsive display campagne hebben wij potentiële klanten getarget op basis van in-market en custom affinity.

Beoordelingen

ADoptimizr heeft ons geholpen Google-advertenties voor ons merk naar een hoger niveau te tillen. Met zijn ervaring en no-nonsense mentaliteit helpt Bart ons stap voor stap verbeteren.

Het is altijd prettig samenwerken met Bart. Hij denkt mee, heeft ruime ervaring en expertise.

Bart is jaren onze partner als het gaat om alle advertising diensten voor onze klanten. Super tevreden, een hele fijne samenwerking.

Sinds 2 jaar hebben wij, Kunstpakket, Bart aan onze zijde, om met name ons advertentiebeleid op Google sturing te geven. We maken hierdoor flinke sprongen en blijven de komende jaren zeker van zijn expertise gebruik maken.

Als “kleine” ondernemer heel blij dat Bart nu onze Ads advertenties vormgeeft en volgt of ze goed lopen. Bart heeft goed naar onze hulpvraag geluisterd, meegedacht en maatwerk geleverd, heel fijn! We laten met een gerust hart dit stukje marketing aan hem over zodat wij de tijd kunnen besteden aan ons vak.

ADoptimizr heeft mijn Google Ads-campagnes echt naar een hoger niveau getild. De zoekwoordstrategie en de effectiviteit van mijn advertenties hebben mijn leads en omzet verwachtingen overtroffen.
Ik heb Bart ervaren als en echte professional met een scherp oog voor mijn belangen.

Er werd goed meegedacht en gecommuniceerd om de juiste strategie te bepalen. Bart is klantvriendelijk, doelgericht en zorgt voor een stijgende lijn in onze omzet. Een aanwinst voor ons bedrijf!

Expertise en communicatie zijn key bij ADoptimizr. Bart verdient zichzelf dubbel en dwars terug!

Wil jij meer conversies met Google Ads?