Socials:

Gastkind Gastouderbureau

Gastkind is een Gastouderbureau in de regio Bergen op Zoom. Gastouderbureau Gastkind bemiddelt op een professionele manier in kwalitatief goede opvang voor een eerlijke prijs. Daarbij staat een persoonlijke aanpak, kleinschalig en professionele zorg centraal. De campagnes werden door hen zelf geoptimaliseerd, maat ze wilde een keer een check laten doen. daarom hebben wij voor Gastkind een SEA audit gedaan.

Zoals gezegd werden de Google Ads campagnes door Gastkind zelf geoptimaliseerd. Echter kwamen zij er ook achter dat er de afgelopen tijd veel is veranderd in Google Ads. Daarom zij wij benaderd om nog eens naar alle campagnes te kijken. Na een eerste kennismaking zijn wij gelijk alle campagnes gaan doornemen. Daarbij kwamen al gelijk een aantal zaken naar boven die beter konden. Zo werden de campagne instellingen aangepast en werden er ook nieuwe ads en extensies/items aangemaakt. Daarbij moest er ook een onderscheid komen in mensen die een gastouder zoeken, maar ook interesse hebben om zelf een gastouder te worden. Omdat Gastkind niet in heel Nederland actief is, werden lokale ads opgezet. Door al deze aanpassingen wordt Gastkind weer beter en relevanter in Google gevonden. Daarnaast blijven wij nog samenwerken als coach, zodat ze up to date blijven

Wij zijn super blij dat Gastkind voor ADoptimizr heeft gekozen voor een audit van alle campagnes. Boosting Online Sales!

Beoordelingen

ADoptimizr heeft ons geholpen Google-advertenties voor ons merk naar een hoger niveau te tillen. Met zijn ervaring en no-nonsense mentaliteit helpt Bart ons stap voor stap verbeteren.

Het is altijd prettig samenwerken met Bart. Hij denkt mee, heeft ruime ervaring en expertise.

Bart is jaren onze partner als het gaat om alle advertising diensten voor onze klanten. Super tevreden, een hele fijne samenwerking.

Sinds 2 jaar hebben wij, Kunstpakket, Bart aan onze zijde, om met name ons advertentiebeleid op Google sturing te geven. We maken hierdoor flinke sprongen en blijven de komende jaren zeker van zijn expertise gebruik maken.

Als “kleine” ondernemer heel blij dat Bart nu onze Ads advertenties vormgeeft en volgt of ze goed lopen. Bart heeft goed naar onze hulpvraag geluisterd, meegedacht en maatwerk geleverd, heel fijn! We laten met een gerust hart dit stukje marketing aan hem over zodat wij de tijd kunnen besteden aan ons vak.

ADoptimizr heeft mijn Google Ads-campagnes echt naar een hoger niveau getild. De zoekwoordstrategie en de effectiviteit van mijn advertenties hebben mijn leads en omzet verwachtingen overtroffen.
Ik heb Bart ervaren als en echte professional met een scherp oog voor mijn belangen.

Er werd goed meegedacht en gecommuniceerd om de juiste strategie te bepalen. Bart is klantvriendelijk, doelgericht en zorgt voor een stijgende lijn in onze omzet. Een aanwinst voor ons bedrijf!

Expertise en communicatie zijn key bij ADoptimizr. Bart verdient zichzelf dubbel en dwars terug!

Wil jij meer conversies met Google Ads?