Socials:

Iconicawear

Iconicawear is de maker van menstruatieondergoed. Via de webshop verkopen zij in diverse landen in Europa menstruatieslipjes. Door deze menstruatieslipjes te dragen zijn tampons, menstruatieverband en menstruaties overbodig geworden. Iconicawear deed al wat aan Google Ads, maar ze waren niet tevreden met de resultaten. Om de het product succesvol in Europa te lanceren zochten zij een partner die dit eerder heeft gedaan. Wij zijn super blij dat Iconicawear het vertrouwen aan ons gaf om het bedrijf succesvol te laten groeien door middel van Google Ads.

Vanaf het begin was duidelijk dat Iconicawear direct in verschillende landen wil gaan uitgroeien. In Zweden hadden ze al een goede reputatie en bekendheid opgebouwd en dit willen ze ook in de andere landen. Allereerst werd er een Google Ads strategie opgesteld om te bepalen waar en met welke campagnes er werden gestart. Er werd gekozen om eerst te starten met het opzetten van Google Ads campagnes voor Noorwegen en Zweden. Al snel gingen wij dit uitbreiden naar Nederland en Spanje. Na het opzetten van diverse search, shopping en Performance Max campagnes zagen wij al een verbetering in de CPA. Ieder land heeft zijn eigen CPA om te optimaliseren. Door de juiste data met elkaar te verbinden en met het opzetten van een data studio dashboard konden wij deze KPI’s in de gaten houden en bijsturen waar nodig is. Al na een paar maanden behaalden wij de CPA en konden de budgetten worden verhoogd. Wegens dit grote succes is Iconicawear al aan het kijken om naar meer landen uit te breiden en zelfs naar landen buiten Europa!

Wij zijn super trots dat Iconicawear voor ADoptimizr heeft gekozen en samen gaan wij er een groot succes van maken. Boosting Online Sales!

Beoordelingen

ADoptimizr heeft ons geholpen Google-advertenties voor ons merk naar een hoger niveau te tillen. Met zijn ervaring en no-nonsense mentaliteit helpt Bart ons stap voor stap verbeteren.

Het is altijd prettig samenwerken met Bart. Hij denkt mee, heeft ruime ervaring en expertise.

Bart is jaren onze partner als het gaat om alle advertising diensten voor onze klanten. Super tevreden, een hele fijne samenwerking.

Sinds 2 jaar hebben wij, Kunstpakket, Bart aan onze zijde, om met name ons advertentiebeleid op Google sturing te geven. We maken hierdoor flinke sprongen en blijven de komende jaren zeker van zijn expertise gebruik maken.

Als “kleine” ondernemer heel blij dat Bart nu onze Ads advertenties vormgeeft en volgt of ze goed lopen. Bart heeft goed naar onze hulpvraag geluisterd, meegedacht en maatwerk geleverd, heel fijn! We laten met een gerust hart dit stukje marketing aan hem over zodat wij de tijd kunnen besteden aan ons vak.

ADoptimizr heeft mijn Google Ads-campagnes echt naar een hoger niveau getild. De zoekwoordstrategie en de effectiviteit van mijn advertenties hebben mijn leads en omzet verwachtingen overtroffen.
Ik heb Bart ervaren als en echte professional met een scherp oog voor mijn belangen.

Er werd goed meegedacht en gecommuniceerd om de juiste strategie te bepalen. Bart is klantvriendelijk, doelgericht en zorgt voor een stijgende lijn in onze omzet. Een aanwinst voor ons bedrijf!

Expertise en communicatie zijn key bij ADoptimizr. Bart verdient zichzelf dubbel en dwars terug!

Wil jij meer conversies met Google Ads?