Jolly Socks

Jolly Socks levert vrolijke sokken. Het bedrijf bestaat nog maar 1 jaar, maar timmeren al hard aan de weg. En om nog harder te groeien zochten ze een Google Ads partner die ook mee kan denken in de algehele strategie. Wij zijn dan ook trots dat Jolly Socks voor ons heeft gekozen om samen de groei verder te realiseren!

Jolly Socks was dus op zoek naar een partner die zowel alle Google Ads campagne kan opzetten maar ook een goede strategie voor het bedrijf. Dit was dus niet alleen een Google Ads strategie, maar ook meedenken over assortiment prijzen en uitbreiding naar andere landen. Met het opzetten van de Google Ads campagnes zijn wij gestart met een keyword- en concurrentieonderzoek. Welke keywords zijn interessant en wat doet de concurrent? Vanuit hier zijn wij eerst gestart met een Google Search campagne, maar ondertussen hebben wij ook een Merchant Center account aangemaakt voor Google Shopping. Na een paar weken zagen wij al een groei in het aantal sales. Om de groei verder de realiseren zijn wij ook gestart met Performance Max campagnes. Ook hier zagen wij al snel een groei in het aantal sales. Wat nog belangrijker was, is dat de winst ook steeg. Daarom zijn zij nu ook het kijken om Jolly Socks in nog meer landen in Europe te verkopen!

Wij zijn super trots dat Jolly Socks voor ADoptimizr heeft gekozen en samen gaan wij er een groot succes van maken. Boosting Online Sales!

  • Klant: Sinds 2021
  • Website: https://jolly-socks.com/
  • Locatie: Alkmaar, Nederland
  • Sector: Detailhandel
  • Categories: Detailhandel, Feedmanagement, Google Ads, Google Analytics, Google Display, Google Merchant Center, Google Search, Google Shopping, Keyword Research, Performance Max, Retail