Socials:

Jolly Socks

Jolly Socks levert vrolijke sokken. Het bedrijf bestaat nog maar 1 jaar, maar timmeren al hard aan de weg. En om nog harder te groeien zochten ze een Google Ads partner die ook mee kan denken in de algehele strategie. Wij zijn dan ook trots dat Jolly Socks voor ons heeft gekozen om samen de groei verder te realiseren!

Jolly Socks was dus op zoek naar een partner die zowel alle Google Ads campagne kan opzetten maar ook een goede strategie voor het bedrijf. Dit was dus niet alleen een Google Ads strategie, maar ook meedenken over assortiment prijzen en uitbreiding naar andere landen. Met het opzetten van de Google Ads campagnes zijn wij gestart met een keyword- en concurrentieonderzoek. Welke keywords zijn interessant en wat doet de concurrent? Vanuit hier zijn wij eerst gestart met een Google Search campagne, maar ondertussen hebben wij ook een Merchant Center account aangemaakt voor Google Shopping. Na een paar weken zagen wij al een groei in het aantal sales. Om de groei verder de realiseren zijn wij ook gestart met Performance Max campagnes. Ook hier zagen wij al snel een groei in het aantal sales. Wat nog belangrijker was, is dat de winst ook steeg. Daarom zijn zij nu ook het kijken om Jolly Socks in nog meer landen in Europe te verkopen!

Wij zijn super trots dat Jolly Socks voor ADoptimizr heeft gekozen en samen gaan wij er een groot succes van maken. Boosting Online Sales!

Beoordelingen

ADoptimizr heeft ons geholpen Google-advertenties voor ons merk naar een hoger niveau te tillen. Met zijn ervaring en no-nonsense mentaliteit helpt Bart ons stap voor stap verbeteren.

Het is altijd prettig samenwerken met Bart. Hij denkt mee, heeft ruime ervaring en expertise.

Bart is jaren onze partner als het gaat om alle advertising diensten voor onze klanten. Super tevreden, een hele fijne samenwerking.

Sinds 2 jaar hebben wij, Kunstpakket, Bart aan onze zijde, om met name ons advertentiebeleid op Google sturing te geven. We maken hierdoor flinke sprongen en blijven de komende jaren zeker van zijn expertise gebruik maken.

Als “kleine” ondernemer heel blij dat Bart nu onze Ads advertenties vormgeeft en volgt of ze goed lopen. Bart heeft goed naar onze hulpvraag geluisterd, meegedacht en maatwerk geleverd, heel fijn! We laten met een gerust hart dit stukje marketing aan hem over zodat wij de tijd kunnen besteden aan ons vak.

ADoptimizr heeft mijn Google Ads-campagnes echt naar een hoger niveau getild. De zoekwoordstrategie en de effectiviteit van mijn advertenties hebben mijn leads en omzet verwachtingen overtroffen.
Ik heb Bart ervaren als en echte professional met een scherp oog voor mijn belangen.

Er werd goed meegedacht en gecommuniceerd om de juiste strategie te bepalen. Bart is klantvriendelijk, doelgericht en zorgt voor een stijgende lijn in onze omzet. Een aanwinst voor ons bedrijf!

Expertise en communicatie zijn key bij ADoptimizr. Bart verdient zichzelf dubbel en dwars terug!

Wil jij meer conversies met Google Ads?