Kunstpakket

Kunstpakket is de webshop wanner je op zoek bent naar een bronzen beeld. Honderden bronzen beelden zijn op voorraad van muziek tot sport en van dieren tot zakelijke geschenken. Kuntpakket.nl is al jarenlang actief met Google Ads, maar ze waren niet tevreden met de resultaten. Daarom zochten zij een partner die de Google Ads prestaties naar een hoger niveau kunnen tillen. En wij zijn blij dat zij voor ons hebben gekozen en dat met heel veel succes!

Google Ads werd al gedaan, maar ze waren niet tevreden met de resultaten. Zodra wij toegang kregen tot het account zagen wij direct dat de structuur op de schop moest. In de eerste paar weken werd de nieuwe structuur opgezet. Zo werd er eerst gestart op alle search campagnes opnieuw in te richten en te minimaliseren naar slechts 2 campagnes. Vervolgens werd er eerst gestart met een Google Shopping campagne. Al snel zagen wij ook het potentieel om te starten met Performance Max. Na een aantal weken van testen en data verzamelen, werden de prestatie steeds beter. De omzet ging omhoog en de ROAS gin stapsgewijs ook omhoog. Er zijn nog heel veel mogelijkheden voor Kunstpakket.nl en daarom zijn wij ook actief betrokken met de volledige online marketing strategie. In de komende maanden gaan wij dit verder uitwerken en opzetten.

Wij zijn super trots dat Kunstpakket voor ADoptimizr heeft gekozen en samen gaan wij er een groot succes van maken. Boosting Online Sales!

  • Klant: Sinds 2022
  • Website: https://www.kunstpakket.nl/
  • Locatie: Utrecht, Nederland
  • Sector: Detailhandel
  • Categories: Detailhandel, Google Ads, Google Analytics, Google Merchant Center, Google Search, Google Shopping, Keyword Research, Performance Max, Retail, Strategie