Socials:

Kunstpakket

Kunstpakket is de webshop wanner je op zoek bent naar een bronzen beeld. Honderden bronzen beelden zijn op voorraad van muziek tot sport en van dieren tot zakelijke geschenken. Kuntpakket.nl is al jarenlang actief met Google Ads, maar ze waren niet tevreden met de resultaten. Daarom zochten zij een partner die de Google Ads prestaties naar een hoger niveau kunnen tillen. En wij zijn blij dat zij voor ons hebben gekozen en dat met heel veel succes!

Google Ads werd al gedaan, maar ze waren niet tevreden met de resultaten. Zodra wij toegang kregen tot het account zagen wij direct dat de structuur op de schop moest. In de eerste paar weken werd de nieuwe structuur opgezet. Zo werd er eerst gestart op alle search campagnes opnieuw in te richten en te minimaliseren naar slechts 2 campagnes. Vervolgens werd er eerst gestart met een Google Shopping campagne. Al snel zagen wij ook het potentieel om te starten met Performance Max. Na een aantal weken van testen en data verzamelen, werden de prestatie steeds beter. De omzet ging omhoog en de ROAS gin stapsgewijs ook omhoog. Er zijn nog heel veel mogelijkheden voor Kunstpakket.nl en daarom zijn wij ook actief betrokken met de volledige online marketing strategie. In de komende maanden gaan wij dit verder uitwerken en opzetten.

Wij zijn super trots dat Kunstpakket voor ADoptimizr heeft gekozen om SEA beheer uitbesteden. Samen gaan wij er een groot succes van maken. Boosting Online Sales!

Beoordelingen

ADoptimizr heeft ons geholpen Google-advertenties voor ons merk naar een hoger niveau te tillen. Met zijn ervaring en no-nonsense mentaliteit helpt Bart ons stap voor stap verbeteren.

Het is altijd prettig samenwerken met Bart. Hij denkt mee, heeft ruime ervaring en expertise.

Bart is jaren onze partner als het gaat om alle advertising diensten voor onze klanten. Super tevreden, een hele fijne samenwerking.

Sinds 2 jaar hebben wij, Kunstpakket, Bart aan onze zijde, om met name ons advertentiebeleid op Google sturing te geven. We maken hierdoor flinke sprongen en blijven de komende jaren zeker van zijn expertise gebruik maken.

Als “kleine” ondernemer heel blij dat Bart nu onze Ads advertenties vormgeeft en volgt of ze goed lopen. Bart heeft goed naar onze hulpvraag geluisterd, meegedacht en maatwerk geleverd, heel fijn! We laten met een gerust hart dit stukje marketing aan hem over zodat wij de tijd kunnen besteden aan ons vak.

ADoptimizr heeft mijn Google Ads-campagnes echt naar een hoger niveau getild. De zoekwoordstrategie en de effectiviteit van mijn advertenties hebben mijn leads en omzet verwachtingen overtroffen.
Ik heb Bart ervaren als en echte professional met een scherp oog voor mijn belangen.

Er werd goed meegedacht en gecommuniceerd om de juiste strategie te bepalen. Bart is klantvriendelijk, doelgericht en zorgt voor een stijgende lijn in onze omzet. Een aanwinst voor ons bedrijf!

Expertise en communicatie zijn key bij ADoptimizr. Bart verdient zichzelf dubbel en dwars terug!

Wil jij meer conversies met Google Ads?