Socials:

Lastminutecertificaten

Lastminutecertificaten.nl is dé specialist op het gebied van het geven van bedrijfsopleidingen voor interne transportmiddelen. Dit kan op locatie, maar ook online! Om de online afspraken een boost te geven, was Lastminutecertificaten.nl opzoek naar een Google Ads partner. Wij zijn trots dat wij Lastminutecertificaten.nl kunnen helpen met het online groeien en dit ging al heel snel!

Na een aantal gesprekken kwamen wij er al snel aan ut dat wij Google Search gingen inzetten. Om te weten op welke zoektermen wij moeten adverteren, werd er eerst een zoekwoordanalyse gedaan. Al snel bleek dat er best veel kansen kagen en dat wij gingen start met een aantal producten. Al na een week kwamen de eerste aanvragen binnen en gingen wij dit verder uitbouwen. Dit deden wij door ook andere cursussen aan te bieden. Tevens werd er gestart met een retargeting campagne om bezoekers en afhakers alsnog te laten converteren. Na enkele weken waren de Google Ads campagnes al winstgevend. In de toekomst gaan wij kijken waar nog meer mogelijkheden zijn. Zowel online als het aanbod van de opleidingen en cursussen.

Wij zijn super trots dat Lastminutecertificaten.nl voor ADoptimizr heeft gekozen en samen gaan wij er een groot succes van maken. Let’s Boost the online sales!

Beoordelingen

ADoptimizr heeft ons geholpen Google-advertenties voor ons merk naar een hoger niveau te tillen. Met zijn ervaring en no-nonsense mentaliteit helpt Bart ons stap voor stap verbeteren.

Het is altijd prettig samenwerken met Bart. Hij denkt mee, heeft ruime ervaring en expertise.

Bart is jaren onze partner als het gaat om alle advertising diensten voor onze klanten. Super tevreden, een hele fijne samenwerking.

Sinds 2 jaar hebben wij, Kunstpakket, Bart aan onze zijde, om met name ons advertentiebeleid op Google sturing te geven. We maken hierdoor flinke sprongen en blijven de komende jaren zeker van zijn expertise gebruik maken.

Als “kleine” ondernemer heel blij dat Bart nu onze Ads advertenties vormgeeft en volgt of ze goed lopen. Bart heeft goed naar onze hulpvraag geluisterd, meegedacht en maatwerk geleverd, heel fijn! We laten met een gerust hart dit stukje marketing aan hem over zodat wij de tijd kunnen besteden aan ons vak.

ADoptimizr heeft mijn Google Ads-campagnes echt naar een hoger niveau getild. De zoekwoordstrategie en de effectiviteit van mijn advertenties hebben mijn leads en omzet verwachtingen overtroffen.
Ik heb Bart ervaren als en echte professional met een scherp oog voor mijn belangen.

Er werd goed meegedacht en gecommuniceerd om de juiste strategie te bepalen. Bart is klantvriendelijk, doelgericht en zorgt voor een stijgende lijn in onze omzet. Een aanwinst voor ons bedrijf!

Expertise en communicatie zijn key bij ADoptimizr. Bart verdient zichzelf dubbel en dwars terug!

Wil jij meer conversies met Google Ads?