Lastminutecertificaten

Lastminutecertificaten.nl is dé specialist op het gebied van het geven van bedrijfsopleidingen voor interne transportmiddelen. Dit kan op locatie, maar ook online! Om de online afspraken een boost te geven, was Lastminutecertificaten.nl opzoek naar een Google Ads partner. Wij zijn trots dat wij Lastminutecertificaten.nl kunnen helpen met het online groeien en dit ging al heel snel!

Na een aantal gesprekken kwamen wij er al snel aan ut dat wij Google Search gingen inzetten. Om te weten op welke zoektermen wij moeten adverteren, werd er eerst een zoekwoordanalyse gedaan. Al snel bleek dat er best veel kansen kagen en dat wij gingen start met een aantal producten. Al na een week kwamen de eerste aanvragen binnen en gingen wij dit verder uitbouwen. Dit deden wij door ook andere cursussen aan te bieden. Tevens werd er gestart met een retargeting campagne om bezoekers en afhakers alsnog te laten converteren. Na enkele weken waren de Google Ads campagnes al winstgevend. In de toekomst gaan wij kijken waar nog meer mogelijkheden zijn. Zowel online als het aanbod van de opleidingen en cursussen.

Wij zijn super trots dat Lastminutecertificaten.nl voor ADoptimizr heeft gekozen en samen gaan wij er een groot succes van maken. Let’s Boost the online sales!

  • Klant: Sinds 2022
  • Website: https://lastminutecertificaten.nl/
  • Locatie: Wemeldinge, Nederland
  • Sector: B2B
  • Categories: B2B, Google Ads, Google Analytics, Google Display, Google Search, Keyword Research, Strategie