Modelbouwverf

Modelbouwverf is de speciaalzaak voor alles wat de maken heeft met modelbouw. Van diverse soorten verf tot aan complete modelbouw sets. Met meer dan duizenden artikelen is voor de modelbouw liefhebber altijd wel iets te vinden.

Modelbouwverf bestaat sinds 2008, Sindsdien is het bedrijf gegroeid naar een kleine een speler in de markt. Echter lukte het niet om die grote stap te maken om een grote speler te worden. Daarom heeft Modelbouwverf de hulp ingeroepen van ADoptimizr om meer bekendheid te genereren en de omzet verder te verhogen. Wij zijn begonnen met het opzetten van diverse Google Ads Search campagnes. Door middel van een keywordonderzoek is er gestart met een deel van deze zoekwoorden. Na het opzetten van de Google Search campagnes is er gestart met het opzetten van Google Merchant Center en vervolgens Google Shopping campagnes. Binnen een paar dagen ging de omzet al sky high en was het al meer dan de huidige search campagnes!

Wij zijn super trots dat Modelbouwverf  om adwords campagne uitbesteden aan ons en samen gaan wij er een groot succes van maken. Let’s build it!

 

  • Klant: Sinds 2020
  • Website: https://www.modelbouwverf.nl/
  • Locatie: Maasbracht, Nederland
  • Sector: Retail
  • Categories: Bol.com, Google Ads, Google Analytics, Google Merchant Center, Google Search, Google Shopping, Keyword Research, Marketplace, Retail