Socials:

Modelbouwverf

Modelbouwverf is de speciaalzaak voor alles wat de maken heeft met modelbouw. Van diverse soorten verf tot aan complete modelbouw sets. Met meer dan duizenden artikelen is voor de modelbouw liefhebber altijd wel iets te vinden.

Modelbouwverf bestaat sinds 2008, Sindsdien is het bedrijf gegroeid naar een kleine een speler in de markt. Echter lukte het niet om die grote stap te maken om een grote speler te worden. Daarom heeft Modelbouwverf de hulp ingeroepen van ADoptimizr om meer bekendheid te genereren en de omzet verder te verhogen. Wij zijn begonnen met het opzetten van diverse Google Ads Search campagnes. Door middel van een keywordonderzoek is er gestart met een deel van deze zoekwoorden. Na het opzetten van de Google Search campagnes is er gestart met het opzetten van Google Merchant Center en vervolgens Google Shopping campagnes. Binnen een paar dagen ging de omzet al sky high en was het al meer dan de huidige search campagnes!

Wij zijn super trots dat Modelbouwverf  om adwords campagne uitbesteden aan ons en samen gaan wij er een groot succes van maken. Let’s build it!

 

Beoordelingen

ADoptimizr heeft ons geholpen Google-advertenties voor ons merk naar een hoger niveau te tillen. Met zijn ervaring en no-nonsense mentaliteit helpt Bart ons stap voor stap verbeteren.

Het is altijd prettig samenwerken met Bart. Hij denkt mee, heeft ruime ervaring en expertise.

Bart is jaren onze partner als het gaat om alle advertising diensten voor onze klanten. Super tevreden, een hele fijne samenwerking.

Sinds 2 jaar hebben wij, Kunstpakket, Bart aan onze zijde, om met name ons advertentiebeleid op Google sturing te geven. We maken hierdoor flinke sprongen en blijven de komende jaren zeker van zijn expertise gebruik maken.

Als “kleine” ondernemer heel blij dat Bart nu onze Ads advertenties vormgeeft en volgt of ze goed lopen. Bart heeft goed naar onze hulpvraag geluisterd, meegedacht en maatwerk geleverd, heel fijn! We laten met een gerust hart dit stukje marketing aan hem over zodat wij de tijd kunnen besteden aan ons vak.

ADoptimizr heeft mijn Google Ads-campagnes echt naar een hoger niveau getild. De zoekwoordstrategie en de effectiviteit van mijn advertenties hebben mijn leads en omzet verwachtingen overtroffen.
Ik heb Bart ervaren als en echte professional met een scherp oog voor mijn belangen.

Er werd goed meegedacht en gecommuniceerd om de juiste strategie te bepalen. Bart is klantvriendelijk, doelgericht en zorgt voor een stijgende lijn in onze omzet. Een aanwinst voor ons bedrijf!

Expertise en communicatie zijn key bij ADoptimizr. Bart verdient zichzelf dubbel en dwars terug!

Wil jij meer conversies met Google Ads?