Socials:

MyCards.nl

MyCards is de speciaalzaak voor allerlei geboortekaartjes, trouwkaarten, uitnodigingen en nog veel meer. Op de site is een grote collectie designkaarten, maar het is ook mogelijk om je eigen kaarten te ontwerpen. Kortom, heeft u binnenkort een feestjes? Bestel dan je kaarten bij Mycards.nl

MyCards.nl is al jaren actief en heeft inmiddels meer dan 65.000 bestellingen! Er werd al Google Ads toegepast, maar er was nog meer uit te halen. Uiteindelijk hebben zij ADoptimizr benaderd om eerst een Google Ads Audit te doen om te achterhalen waar er nog winst valt te behalen. Na een grondig onderzoek kwamen er een aantal punten uit. Een belangrijk punt wat uit deze audit kwam, was dat er nog weinig gebruikt wordt gemaakt van slimme biedstrategie├źn. De eerste stap was daarom al snel duidelijk. Vervolgens zijn er voor een aantal campagnes testen opgezet obv Target CPA en Target ROAS. Al na een paar weken zagen wij positieve resultaten! De volgende stappen is om de campagnestructuur aan te passen naar de Hagakure methode. Met deze methode kunnen we de automatiseren verder doorzetten en Mycards nog groter op de kaart zetten.

Wij zijn super trots dat MyCards.nl voor ADoptimizr heeft gekozen en samen gaan wij er een groot succes van maken. Let’s make it!

Beoordelingen

ADoptimizr heeft ons geholpen Google-advertenties voor ons merk naar een hoger niveau te tillen. Met zijn ervaring en no-nonsense mentaliteit helpt Bart ons stap voor stap verbeteren.

Het is altijd prettig samenwerken met Bart. Hij denkt mee, heeft ruime ervaring en expertise.

Bart is jaren onze partner als het gaat om alle advertising diensten voor onze klanten. Super tevreden, een hele fijne samenwerking.

Sinds 2 jaar hebben wij, Kunstpakket, Bart aan onze zijde, om met name ons advertentiebeleid op Google sturing te geven. We maken hierdoor flinke sprongen en blijven de komende jaren zeker van zijn expertise gebruik maken.

Als “kleine” ondernemer heel blij dat Bart nu onze Ads advertenties vormgeeft en volgt of ze goed lopen. Bart heeft goed naar onze hulpvraag geluisterd, meegedacht en maatwerk geleverd, heel fijn! We laten met een gerust hart dit stukje marketing aan hem over zodat wij de tijd kunnen besteden aan ons vak.

ADoptimizr heeft mijn Google Ads-campagnes echt naar een hoger niveau getild. De zoekwoordstrategie en de effectiviteit van mijn advertenties hebben mijn leads en omzet verwachtingen overtroffen.
Ik heb Bart ervaren als en echte professional met een scherp oog voor mijn belangen.

Er werd goed meegedacht en gecommuniceerd om de juiste strategie te bepalen. Bart is klantvriendelijk, doelgericht en zorgt voor een stijgende lijn in onze omzet. Een aanwinst voor ons bedrijf!

Expertise en communicatie zijn key bij ADoptimizr. Bart verdient zichzelf dubbel en dwars terug!

Wil jij meer conversies met Google Ads?