Origanic

Origanic is opgericht door Laurens en Aleksandra en timmert flink aan de weg. Origanic heeft zich gespecialiseerd in natuurlijke cosmetica. Niet alleen de producten bevatten natuurlijke stoffen, maar alles wordt ook eco vriendelijk verpakt. Origanic maakt zich ook sterk om iedereen zich ervan bewust te maken op een geharmoniseerde manier met elkaar en de omgeving te kunnen leven.

Een aantal maanden na de oprichting van het bedrijf heeft Laurens mij gevraagd wat er allemaal mogelijk is. Er was al een kleine Google Shopping campagne aanwezig en in het verleden waren er ook nog een aantal andere campagnes getest. Dit resulteerde helaas in niet zulke goede prestaties. Na een eerste evaluatie en een aantal bevindingen heeft Origanic ons toevertrouwd als SEA specialist om het Google Ads account van Origanic te beheren.

Adoptimizr is eerst gestart met een gedegen zoekwoordenonderzoek. Al snel kwam wij erachter dat we klein moesten beginnen. We zijn gestart met het opzetten van een nieuwe Google Shopping campagne en aantal Google Search campagnes. Met het starten van zoekmachine adverteren zagen wij in de eerste weken al de eerste verkopen. Naarmate wij steeds meer ads campagnes live gingen zetten, groeiden ook het aantal conversies.

Contact

    • Klant: Sinds 2020
    • Website: www.origanic.nl
    • Locatie: Roosendaal, Nederland
    • Sector: Retail, Cosmetica
    • Categories: Bol.com, Facebook Ads, Google Ads, Google Analytics, Google Search, Google Shopping, Keyword Research, Retail