Poezenbazen

Poezenbazen is de webshop voor iedereen met een kat of poes. Er is een uitgebreid assortiment en er zijn zelfs catfluencers! Om meer traffic en sales te generen werd er gezocht naar een partij die jaren ervaring heeft met Google Ads en Bol.com. Wij zijn blij dat Poezenbazen voor ons heeft gekozen!

Er was al een goede social media strategie met de catfluencers en op het gebied van seo zijn er grote stappen gezet. Maar om de conversies een boost te geven, werd er gezocht naar een Google Ads partner. Na diverse gesprekken zijn wij eerste gestart met Google Ads. Als eerste werd het Google Merchant Center account ingericht om daarna te starten met Google Shopping. Hiervoor was een pagefeed nodig en dit is gemaakt in Channable. Deze pagefeed wordt in zowel Google Shopping als voor Search gebruikt. Als snel gingen wij ook testen met Performance Max. In een testperiode zijn er verschillende instellingen, ads en itemgroups getest. Hiermee konden wij goed bepalen welke productengroepen wel en niet goed werkten en wat de beste ROAS is per productgroep. Al snel kwam er ook de vraag om de producten te verkopen via Bol.com. Met Channable hebben wij een API koppeling ingesteld, zodat alle orders en product voorraden realtime werden ge├╝pdatet.

Wij zijn super trots dat Poezenbazen voor ADoptimizr heeft gekozen en samen gaan wij er een groot succes van maken. Boosting Online Sales!

  • Klant: Sinds 2022
  • :
  • Locatie: Roosendaal, Nederland
  • Sector: Detailhandel
  • Categories: Bol.com, Detailhandel, Feedmanagement, Google Ads, Google Analytics, Google Display, Google Merchant Center, Google Search, Google Shopping, Keyword Research, Performance Max, Retail