Socials:

A&F Cosmetics

A&F Cosmetics is de speciaalzaak voor afro cosmetica. Ze hebben alles voor haar en huidverzorging voor de donkere huid. In de webshop staan nu duizenden producten die nu vooral in de fysieke winkel in Den Haag worden verkocht.

A&F Cosmetics is al jaren een begrip in Den Haag en omstreken. Maar de stap naar online is nooit echt doorgezet. OM de online groei in te zetten, is er gekozen om dit eerste te bereiken via Google Ads. Wij zijn als eerste gestart met een keyword onderzoek. Na dit onderzoek is er gekozen om eerste een niche te kiezen om vervolgens uit te breiden. Vanuit de niche willen wij samen verder groeien om vervolgens ook Google Shopping en Google Display in te zetten. Per categorie hebben wij daarna een aparte Google Shopping campagne opgezets, zodat wij de ROAS per categorie kunnen bijsturen.

Wij zijn super trots dat A&F Cosmetics voor ADoptimizr heeft gekozen en samen gaan wij er een groot succes van maken. Let’s make this happen!

Beoordelingen

ADoptimizr heeft ons geholpen Google-advertenties voor ons merk naar een hoger niveau te tillen. Met zijn ervaring en no-nonsense mentaliteit helpt Bart ons stap voor stap verbeteren.

Het is altijd prettig samenwerken met Bart. Hij denkt mee, heeft ruime ervaring en expertise.

Bart is jaren onze partner als het gaat om alle advertising diensten voor onze klanten. Super tevreden, een hele fijne samenwerking.

Sinds 2 jaar hebben wij, Kunstpakket, Bart aan onze zijde, om met name ons advertentiebeleid op Google sturing te geven. We maken hierdoor flinke sprongen en blijven de komende jaren zeker van zijn expertise gebruik maken.

Als “kleine” ondernemer heel blij dat Bart nu onze Ads advertenties vormgeeft en volgt of ze goed lopen. Bart heeft goed naar onze hulpvraag geluisterd, meegedacht en maatwerk geleverd, heel fijn! We laten met een gerust hart dit stukje marketing aan hem over zodat wij de tijd kunnen besteden aan ons vak.

ADoptimizr heeft mijn Google Ads-campagnes echt naar een hoger niveau getild. De zoekwoordstrategie en de effectiviteit van mijn advertenties hebben mijn leads en omzet verwachtingen overtroffen.
Ik heb Bart ervaren als en echte professional met een scherp oog voor mijn belangen.

Er werd goed meegedacht en gecommuniceerd om de juiste strategie te bepalen. Bart is klantvriendelijk, doelgericht en zorgt voor een stijgende lijn in onze omzet. Een aanwinst voor ons bedrijf!

Expertise en communicatie zijn key bij ADoptimizr. Bart verdient zichzelf dubbel en dwars terug!

Wil jij meer conversies met Google Ads?