Socials:

Tony de Bruijn Bekledingen

Tony de Bruijn Bekledingen uit Roosendaal is een familiebedrijf dat al bijna 100 jaar het interieur van auto’s repareert of voorziet van nieuwe bekleding. Ze hebben zich gespecialiseerd in klassieke auto’s. Inmiddels heeft de 4e generatie, onder leiding van Stefan de Bruijn, het bedrijf voortgezet. Stefan kwam bij ADoptimizr met de vraag hoe wij Google Ads kunnen gebruiken om het aantal aanvragen te verhogen.

Allereerst zijn er diverse checks geweest. Er was al een account aanwezig waar een aantal campagnes live stonden. Na een grondige analyse kwamen wij tot de conclusie dat er nog diverse zaken ontbraken. Eerst hebben wij de conversie meeting juist ingesteld. In overleg heeft ADoptimizr een aantal product specifieke campagnes aangemaakt. Binnen een paar weken zagen wij de conversie al omhoog schieten.

Na een periode van 3 maanden waren ze overtuigd om een volgende stap te maken met ons. Na een nieuw keyword onderzoek hebben wij nog een aantal campagnes en advertentie groepen toegevoegd. Al snel waren er genoeg conversies om diverse zaken te gaan automatiseren. Wij zijn daarom gestart om campagnes te optimaliseren via CPA. Uiteindelijk is de CPA in sommige campagnes met maar liefst 30% gedaald.

Wij zijn nog steeds trots dat wij Tony de Bruijn Bekledingen als klant mogen hebben en de succesvolle samenwerking verder voort te zetten. Wil jij ook succesvol ads uitbesteden? Wij staan voor jou klaar!

Beoordelingen

ADoptimizr heeft ons geholpen Google-advertenties voor ons merk naar een hoger niveau te tillen. Met zijn ervaring en no-nonsense mentaliteit helpt Bart ons stap voor stap verbeteren.

Het is altijd prettig samenwerken met Bart. Hij denkt mee, heeft ruime ervaring en expertise.

Bart is jaren onze partner als het gaat om alle advertising diensten voor onze klanten. Super tevreden, een hele fijne samenwerking.

Sinds 2 jaar hebben wij, Kunstpakket, Bart aan onze zijde, om met name ons advertentiebeleid op Google sturing te geven. We maken hierdoor flinke sprongen en blijven de komende jaren zeker van zijn expertise gebruik maken.

Als “kleine” ondernemer heel blij dat Bart nu onze Ads advertenties vormgeeft en volgt of ze goed lopen. Bart heeft goed naar onze hulpvraag geluisterd, meegedacht en maatwerk geleverd, heel fijn! We laten met een gerust hart dit stukje marketing aan hem over zodat wij de tijd kunnen besteden aan ons vak.

ADoptimizr heeft mijn Google Ads-campagnes echt naar een hoger niveau getild. De zoekwoordstrategie en de effectiviteit van mijn advertenties hebben mijn leads en omzet verwachtingen overtroffen.
Ik heb Bart ervaren als en echte professional met een scherp oog voor mijn belangen.

Er werd goed meegedacht en gecommuniceerd om de juiste strategie te bepalen. Bart is klantvriendelijk, doelgericht en zorgt voor een stijgende lijn in onze omzet. Een aanwinst voor ons bedrijf!

Expertise en communicatie zijn key bij ADoptimizr. Bart verdient zichzelf dubbel en dwars terug!

Wil jij meer conversies met Google Ads?