Tuinplantenwebwinkel

Tuinplantenwebwinkel den Eesterblok is een kweker en leverancier van diverse planten waaronder beuken, hagen en laurier. Al vele jaren wordt op een vruchtbare grond in Nispen diverse planten gekweekt. Medio 2021 is gestart met een Lightspeed webshop en werden de eerste beuken verkocht. Dit was nog niet genoeg en daarom werden wij ingeschakeld om de afzet te verhogen en dat met heel veel succes!

Omdat Tuinplantenwebwinkel den Eesterblok de leveringen zelf doet, zijn wij gestart om lokaal te adverteren. Daarbij zijn wij eerst gaan onderzoeken welke planten je in welke jaargetij moet planten. Daarom zijn wij niet gestart met het hele assortiment, maar met de beukenhagen. Wij zijn gestart met het opzetten van diverse tekst advertenties en extensies. Toen dit eenmaal was opgezet en de eerste conversies binnen kwamen, is er ook een Google Shopping campagne opgezet. Voor ieder seizoen zijn nu campagnes opgezet, zodat de juiste planten in het seizoen worden gepromoot.

Wij zijn super trots dat Tuinplantenwebwinkel den Eesterblok voor ADoptimizr als Google Ads bureau heeft gekozen en samen gaan wij er een groot succes van maken. Let’s plant it!

  • Klant: Sinds 2021
  • Website: https://www.tuinplantenwebwinkel.nl/
  • Locatie: Nispen, Nederland
  • Sector: Detailhandel
  • Categories: Detailhandel, Google Ads, Google Analytics, Google Search, Google Shopping, Keyword Research, Local