VillaSud

VillasSud is dé specialist op het gebied van luxe vakantievilla’s in Zuid Frankrijk. Al meer dan 20 jaar is VillaSud actief en willen nu doorgroeien. Na Nederland en België willen ze nu ook voet aan de grond krijgen in Engeland, Duitsland en Frankrijk. Samen met onze partner Shoppingminds  zijn wij de Google Ads campagnes gaan optimaliseren.

in het verleden werd Google Ads al actief gebruikt om de boekingen te realiseren. Dit was met wisselende resultaten. Bij het doornemen van de plannen werd meteen al duidelijk dat wij Google Ads niet gaan inzetten voor bestaande klanten maar juist nieuwe klanten willen bereiken. Om alleen nieuwe klanten te bereiken, gingen wij aan de slag met Customer Match. Hierdoor kunnen wij bestaande klanten uitsluiten in de campagnes, zodat de focus alleen lag op nieuwe klanten. Met behulp van de Shoppingminds data hebben wij ook gerichte retargeting campagnes opgezet. Shoppingminds heeft een aantal audiences opgemaakt die aangeven waar de bezoekers zitten in het aankoopproces. Dus zijn de aan het browsen of is men aan het vergelijken. Hierdoor kunnen wij ook specifieke banners en tekstadvertenties maken om de bezoekers te overtuigen om over te gaan op de boekingen. In de eerste maanden zagen wij dat de boekingen al extreem omhoog gingen en dat we het budget van Google Ads moesten verlagen!

Wij zijn super trots dat VillaSud voor ADoptimizr heeft gekozen en samen gaan wij er een groot succes van maken. Let’s Boost the online sales!

  • Klant: Sinds 2022
  • Website: https://www.villasud.nl/
  • Locatie: Zeist, Nederland
  • Sector: Travel
  • Categories: Feedmanagement, Google Ads, Google Analytics, Google Display, Google Search, Keyword Research, Travel