Socials:

VillasSud is dé specialist op het gebied van luxe vakantievilla’s in Zuid Frankrijk. Al meer dan 20 jaar is VillaSud actief en willen nu doorgroeien. Na Nederland en België willen ze nu ook voet aan de grond krijgen in Engeland, Duitsland en Frankrijk. Samen met onze partner Shoppingminds  zijn wij de Google Ads campagnes gaan optimaliseren.

in het verleden werd Google Ads al actief gebruikt om de boekingen te realiseren. Dit was met wisselende resultaten. Bij het doornemen van de plannen werd meteen al duidelijk dat wij Google Ads niet gaan inzetten voor bestaande klanten maar juist nieuwe klanten willen bereiken. Om alleen nieuwe klanten te bereiken, gingen wij aan de slag met Customer Match. Hierdoor kunnen wij bestaande klanten uitsluiten in de campagnes, zodat de focus alleen lag op nieuwe klanten. Met behulp van de Shoppingminds data hebben wij ook gerichte retargeting campagnes opgezet. Shoppingminds heeft een aantal audiences opgemaakt die aangeven waar de bezoekers zitten in het aankoopproces. Dus zijn de aan het browsen of is men aan het vergelijken. Hierdoor kunnen wij ook specifieke banners en tekstadvertenties maken om de bezoekers te overtuigen om over te gaan op de boekingen. In de eerste maanden zagen wij dat de boekingen al extreem omhoog gingen en dat we het budget van Google Ads moesten verlagen!

Wij zijn super trots dat VillaSud voor ADoptimizr heeft gekozen en samen gaan wij er een groot succes van maken. Let’s Boost the online sales!

Beoordelingen

ADoptimizr heeft ons geholpen Google-advertenties voor ons merk naar een hoger niveau te tillen. Met zijn ervaring en no-nonsense mentaliteit helpt Bart ons stap voor stap verbeteren.

Het is altijd prettig samenwerken met Bart. Hij denkt mee, heeft ruime ervaring en expertise.

Bart is jaren onze partner als het gaat om alle advertising diensten voor onze klanten. Super tevreden, een hele fijne samenwerking.

Sinds 2 jaar hebben wij, Kunstpakket, Bart aan onze zijde, om met name ons advertentiebeleid op Google sturing te geven. We maken hierdoor flinke sprongen en blijven de komende jaren zeker van zijn expertise gebruik maken.

Als “kleine” ondernemer heel blij dat Bart nu onze Ads advertenties vormgeeft en volgt of ze goed lopen. Bart heeft goed naar onze hulpvraag geluisterd, meegedacht en maatwerk geleverd, heel fijn! We laten met een gerust hart dit stukje marketing aan hem over zodat wij de tijd kunnen besteden aan ons vak.

ADoptimizr heeft mijn Google Ads-campagnes echt naar een hoger niveau getild. De zoekwoordstrategie en de effectiviteit van mijn advertenties hebben mijn leads en omzet verwachtingen overtroffen.
Ik heb Bart ervaren als en echte professional met een scherp oog voor mijn belangen.

Er werd goed meegedacht en gecommuniceerd om de juiste strategie te bepalen. Bart is klantvriendelijk, doelgericht en zorgt voor een stijgende lijn in onze omzet. Een aanwinst voor ons bedrijf!

Expertise en communicatie zijn key bij ADoptimizr. Bart verdient zichzelf dubbel en dwars terug!

Wil jij meer conversies met Google Ads?