Socials:

Red Banana

Team up met de Bananas!

Red Banana is hét online marketing bureau van Brabant. In een jong team met een passie voor online werken wij voor de leukste lokale, nationale en internationale klanten. Door te werken in projectteams, bestaande uit designers, developers en content managers, laten we design, techniek en content perfect op elkaar afstemmen. Wij nemen graag het voortouw in jouw online marketing succes. 

Onze knappe koppen houden zich dagelijks bezig met online marketing strategieën, blogs, social media management en niet te vergeten het bouwen van Lightspeed webshops! Wij bananas zijn officieel partner van Lightspeed en hebben al meer dan 10 (!) jaar ervaring in het ontwikkelen van professionele Lightspeed webshops. Doordat wij zelf eigenaar zijn van een Lightspeed Webshop, weten wij precies hoe je optimaal gebruik kunt maken van dit platform. 

Alle Lightspeed kennis gebundeld in één framework

Red Banana ademt Lightspeed, en onze unieke kennis delen we graag met onze partners. Door jarenlange ervaring in design, development, content en user experience te bundelen, ontwikkelden we ons eigen Red Banana Lightspeed Framework. Dit framework is bij uitstek de manier om te starten met jouw webshop en bestaat uit een kant en klare Lightspeed webshop die helemaal past bij jouw huisstijl. 

Let’s go Bananas!

Voor professionele kennis en ervaring op het gebied van Lightspeed webshops ben je bij Red Banana aan het juiste adres. Benieuwd naar de voordelen van het Red Banana Lightspeed Framework voor jouw webshop? Kom gerust eens een bakkie doen!

Onze klanten

logo-klant-2
logo-klant-6

Beoordelingen

ADoptimizr heeft ons geholpen Google-advertenties voor ons merk naar een hoger niveau te tillen. Met zijn ervaring en no-nonsense mentaliteit helpt Bart ons stap voor stap verbeteren.

Het is altijd prettig samenwerken met Bart. Hij denkt mee, heeft ruime ervaring en expertise.

Bart is jaren onze partner als het gaat om alle advertising diensten voor onze klanten. Super tevreden, een hele fijne samenwerking.

Sinds 2 jaar hebben wij, Kunstpakket, Bart aan onze zijde, om met name ons advertentiebeleid op Google sturing te geven. We maken hierdoor flinke sprongen en blijven de komende jaren zeker van zijn expertise gebruik maken.

Als “kleine” ondernemer heel blij dat Bart nu onze Ads advertenties vormgeeft en volgt of ze goed lopen. Bart heeft goed naar onze hulpvraag geluisterd, meegedacht en maatwerk geleverd, heel fijn! We laten met een gerust hart dit stukje marketing aan hem over zodat wij de tijd kunnen besteden aan ons vak.

ADoptimizr heeft mijn Google Ads-campagnes echt naar een hoger niveau getild. De zoekwoordstrategie en de effectiviteit van mijn advertenties hebben mijn leads en omzet verwachtingen overtroffen.
Ik heb Bart ervaren als en echte professional met een scherp oog voor mijn belangen.

Er werd goed meegedacht en gecommuniceerd om de juiste strategie te bepalen. Bart is klantvriendelijk, doelgericht en zorgt voor een stijgende lijn in onze omzet. Een aanwinst voor ons bedrijf!

Expertise en communicatie zijn key bij ADoptimizr. Bart verdient zichzelf dubbel en dwars terug!

Wil jij meer conversies met Google Ads?