Socials:

SEA Freelancer

Bent u opzoek naar een freelance SEA specialist met jaren ervaring? Dan kan ik u zeker helpen. Met meer dan 10 jaar online marketing ervaring en met ruim 7 jaar Google Ads ervaring weet ik inmiddels alle valkuilen wat Google Ads met zich meebrengt. Ik kan dan ook oprecht zeggen dat ik een sea expert ben. Niet alleen door de jarenlange ervaring, maar ook door de kanalen die wij inzetten. Zo hebben wij voor talloze bedrijven succesvolle search en shopping campagnes opgezet. Maar een sea specialist is meer dan alleen search en shopping, maar ook display en Youtube. Verder kijken wij ook verder dan alleen Google Ads. Wij helpen bedrijven ook met het opzetten van Google Analytics en andere vraagstukken omtrent data.

Onze klanten

logo-klant-2
logo-klant-6

Freelance SEA Specialist

Er zijn verschillende mogelijk op de SEA uit te besteden. Je kan iemand in dienst nemen, een bureau inschakelen of juist een freelancer inhuren. Voor alle 3 de opties is wel iets te zeggen en heeft zijn voor en nadelen. ADoptimizr is een een online marketing bureau die die zicht heeft gespecialiseerd in SEA. Voor kleine en grote bedrijven beheren en optimaliseren wij SEA campagnes. Daarnaast is het ook mogelijk om bij ons ene freelance sea specialist in te huren. Hij/zij komt dan op een vast dag(deel) langs om specifiek aan jouw SEA campagnes te werken.

Beoordelingen

ADoptimizr heeft ons geholpen Google-advertenties voor ons merk naar een hoger niveau te tillen. Met zijn ervaring en no-nonsense mentaliteit helpt Bart ons stap voor stap verbeteren.

Het is altijd prettig samenwerken met Bart. Hij denkt mee, heeft ruime ervaring en expertise.

Bart is jaren onze partner als het gaat om alle advertising diensten voor onze klanten. Super tevreden, een hele fijne samenwerking.

Sinds 2 jaar hebben wij, Kunstpakket, Bart aan onze zijde, om met name ons advertentiebeleid op Google sturing te geven. We maken hierdoor flinke sprongen en blijven de komende jaren zeker van zijn expertise gebruik maken.

Als “kleine” ondernemer heel blij dat Bart nu onze Ads advertenties vormgeeft en volgt of ze goed lopen. Bart heeft goed naar onze hulpvraag geluisterd, meegedacht en maatwerk geleverd, heel fijn! We laten met een gerust hart dit stukje marketing aan hem over zodat wij de tijd kunnen besteden aan ons vak.

ADoptimizr heeft mijn Google Ads-campagnes echt naar een hoger niveau getild. De zoekwoordstrategie en de effectiviteit van mijn advertenties hebben mijn leads en omzet verwachtingen overtroffen.
Ik heb Bart ervaren als en echte professional met een scherp oog voor mijn belangen.

Er werd goed meegedacht en gecommuniceerd om de juiste strategie te bepalen. Bart is klantvriendelijk, doelgericht en zorgt voor een stijgende lijn in onze omzet. Een aanwinst voor ons bedrijf!

Expertise en communicatie zijn key bij ADoptimizr. Bart verdient zichzelf dubbel en dwars terug!

Wil jij meer conversies met SEA?