SEA Pakketten

Bij ADoptimizr werken wij met pakketten/abonnementen. Met deze SEA pakketten weet jij direct waar je aan toe bent en wat de kosten per maand zijn. Zo hoef je geen extra kosten meer te verwachten. Natuurlijk is het ook mogelijk om tussentijds over te stappen naar een ander pakket. Zo kan je snel schakelen als je bijvoorbeeld meer of minder aan SEA wilt besteden. Bekijk onderstaande pakketten en als hier vragen over hebt? Laat het dan ons weten!

SEA Paketten

Stap voor stap werken naar het optimale resultaat

Basic (€ 399,-)

Ads budget tot € 1.000,- per maand

Standard (€ 599,-)

Ads budget tot € 2.500,- per maand

Advanced (€ 799,-)

Ads budget tot € 5.000,- per maand

Custom

Vanaf € 5.000,- per maand

Uitleg SEA pakketten

Alle pakketen worden gebaseerd op het maandelijks ads budget. Dat wil zeggen, zodra je over het maandelijks ads budget komt, ga je naar het volgende pakket. dat wil niet zeggen als je een paar Euro over het budget kom, maar dit zal altijd samen worden besproken. In de pakketten is het volgende inbegrepen:

  • Campagne optimalisaties
  • Voor Nederland en Vlaanderen
  • Search, Shopping en Display

Wil je nog meer landen? Dan is dit ook mogelijk! Dan gaan wij samen kijken naar een custom pakket.

foto_bart_vierkant
success_image

Opstartkosten SEA

Ben je nieuw met SEA en moeten wij alles nog opzetten? Dan is dat natuurlijk ook geen probleem! De opstartenkosten voor Google Ads zijn € 499,-. Bij de opstartkosten zijn onderstaande werkzaamheden inbegrepen.

  • Opzetten Google Ads account
  • Conversie tracking opzetten
  • Opzetten Google Merchant Center account
  • Zoekwoordonderzoek (aantal is afhankelijk van het pakket)
  • Opzetten Google Ads campagnes

Wil je meer? Dat is dat geen probleem en kijken wij samen wat er nog meer nodig is.

Ons Portfolio

SEA Abonnementen

De pakketten zijn in feite abonnementen. Minimale afname is 4 maanden en daarna zijn alle SEA abonnementen maandelijks opzegbaar. In die 4 maanden gaan wij jou bewijzen, dat je  nog meer uit SEA kan halen!

Custom SEA pakketten

Natuurlijk is het ook mogelijk om een op maat gemaakt pakket te werken. Wellicht wil je ook buiten Nederland en België adverteren. Of je wil naast Google Ads en Microsoft ads, ook starten met marketplaces. Kortom, er is nog zo veel meer mogelijk bij ADoptimizr. Neem daarom zeer vrijblijvend contact met ons op!

Geïnteresseerd? Neem dan nu contact op!