Socials:

SEA Specialist

Met meer dan 10 jaar online marketing ervaring en met ruim 7 jaar Google Ads ervaring weten wij inmiddels alle valkuilen wat Google Ads met zich meebrengt. Wij kunnen ons dan oprecht zeggen dat wij een sea specialist zijn. Niet alleen door de jarenlange ervaring, maar ook door de kanalen die wij inzetten. Zo hebben wij voor talloze bedrijven succesvolle search en shopping campagnes opgezet. Maar een sea specialist is meer dan alleen search en shopping, maar ook display en Youtube. Verder kijken wij ook verder dan alleen Google Ads. Wij helpen bedrijven ook met het opzetten van Google Analytics en andere vraagstukken omtrent data.

Onze klanten

logo-klant-2
logo-klant-6

SEA Specialist inhuren

Je bent opzoek naar een specialist die al jouw SEA campagnes gaat beheren, maar vooral gaat optimaliseren. ADoptimizr is een SEA bureau met alleen maar specialisten. Wij hebben meer dan 10 jaar ervaring in het optimaliseren van SEA campagnes. Daarnaast werken wij ook samen met SEA freelancers die een bewezen track record hebben opgebouwd bij verschillende bedrijven. Wij gaan namelijk altijd voor kwaliteit. Wil je een SEA specialist inhuren da is dat mogelijk. Dit kan in-house bij jouw op kantoor of een dedicated SEA specialist die jouw SEA campagnes gaat beheren. Kortom, er zijn meerdere mogelijkheden voor het inhuren van SEA specialist voor jouw bedrijf.

Wil jij meer conversies met SEA?

SEA Expert

Wanneer ben je een SEA specialist? Een vraag die je niet zomaar kan beantwoorden. Wat belangrijk is om een goed oordeel te geven over een bureau of freelancer is om eerst te kijken naar het portfolio. Welke bedrijven worden door de sem expert geholpen, welke doelstellingen zijn behaald en vooral welke onderdelen va SEA zijn toegepast. Het kan bijvoorbeeld voorkopen dat een partij zich volledig focust op alleen Shopping.

Beoordelingen

ADoptimizr heeft ons geholpen Google-advertenties voor ons merk naar een hoger niveau te tillen. Met zijn ervaring en no-nonsense mentaliteit helpt Bart ons stap voor stap verbeteren.

Het is altijd prettig samenwerken met Bart. Hij denkt mee, heeft ruime ervaring en expertise.

Bart is jaren onze partner als het gaat om alle advertising diensten voor onze klanten. Super tevreden, een hele fijne samenwerking.

Sinds 2 jaar hebben wij, Kunstpakket, Bart aan onze zijde, om met name ons advertentiebeleid op Google sturing te geven. We maken hierdoor flinke sprongen en blijven de komende jaren zeker van zijn expertise gebruik maken.

Als “kleine” ondernemer heel blij dat Bart nu onze Ads advertenties vormgeeft en volgt of ze goed lopen. Bart heeft goed naar onze hulpvraag geluisterd, meegedacht en maatwerk geleverd, heel fijn! We laten met een gerust hart dit stukje marketing aan hem over zodat wij de tijd kunnen besteden aan ons vak.

ADoptimizr heeft mijn Google Ads-campagnes echt naar een hoger niveau getild. De zoekwoordstrategie en de effectiviteit van mijn advertenties hebben mijn leads en omzet verwachtingen overtroffen.
Ik heb Bart ervaren als en echte professional met een scherp oog voor mijn belangen.

Er werd goed meegedacht en gecommuniceerd om de juiste strategie te bepalen. Bart is klantvriendelijk, doelgericht en zorgt voor een stijgende lijn in onze omzet. Een aanwinst voor ons bedrijf!

Expertise en communicatie zijn key bij ADoptimizr. Bart verdient zichzelf dubbel en dwars terug!

Waarom een SEA specialist inhuren?

Het inhuren van een SEA-specialist biedt een scala aan voordelen voor uw bedrijf en uw online marketingstrategie. Hier zijn enkele belangrijke redenen waarom u zou moeten overwegen om een SEA-specialist in te huren:

  1. Diepgaande expertise: Een SEA-specialist heeft gespecialiseerde kennis en ervaring op het gebied van zoekmachine adverteren. Ze begrijpen de complexiteit van advertentieplatforms zoals Google Ads en beschikken over diepgaande kennis van zoekwoorden, biedstrategieën, advertentie-indelingen en targetingopties. Dit stelt hen in staat om effectieve advertentiecampagnes op te zetten en te beheren.
  2. Tijdbesparing: Het beheren van een succesvolle SEA-campagne vergt veel tijd en toewijding. Door een specialist in te huren, kunt u deze taken uitbesteden en uzelf en uw team vrijmaken om zich te concentreren op andere belangrijke aspecten van uw bedrijfsvoering. Dit zorgt voor een efficiëntere workflow en optimaliseert uw tijd.
  3. Maximale ROI en ROAS: Een SEA-specialist streeft ernaar om uw advertentiebudget optimaal te benutten en een maximale return on investment (ROI) te behalen. Ze kunnen strategieën implementeren om de kosten per klik te verlagen, de advertentiekwaliteit te verbeteren en de conversieratio te verhogen. Dit resulteert in een betere algehele rendabiliteit van uw SEA-uitgaven.
  4. Voortdurende optimalisatie: Een SEA-specialist monitort en analyseert voortdurend de prestaties van uw advertentiecampagnes. Ze passen de strategieën en instellingen aan, voeren A/B-tests uit en identificeren kansen voor verbetering. Door deze voortdurende optimalisatie kunnen ze uw campagnes aanpassen aan veranderende marktomstandigheden en de concurrentie een stap voor blijven.
  5. Geavanceerde rapportage en inzichten: Een SEA-specialist levert gedetailleerde rapporten en inzichten over de prestaties van uw campagnes. Ze kunnen belangrijke statistieken en meetbare resultaten presenteren, waardoor u een duidelijk beeld krijgt van de impact van uw advertenties. Deze gegevens helpen u om gefundeerde beslissingen te nemen en uw marketingstrategie verder te optimaliseren.

Kortom, het inhuren van een SEA-specialist biedt u de expertise, tijdbesparing, maximale ROI, voortdurende optimalisatie en diepgaande inzichten die nodig zijn om succesvolle zoekmachine advertentiecampagnes te ontwikkelen en uw online zichtbaarheid te vergroten.

ADoptimizr heeft ervaring met diverse kanalen. Zo doen wij al jaren campagnes opzetten voor Search en Shopping. Daarnaast wordt ook weleens Microsoft Ads vergeten, terwijl die in sommige branches een aanzienlijk aandeel heeft.

Wil jij meer conversies met SEA?