Server Side Tagging

taggrs_normal_partner (1) (1)

Third party cookies gaan verdwijnen dus ook jou data! Dat is duidelijk en niet zo mooi. Maar gelukkig is er een oplossing, namelijk server side tagging. Met server side tagging is niet iemand anders de ‘baas’ over jouw data, maar dat ben jij! In plaats van third party data wordt het nu first party data en dat is wel zo fijn. Server side tagging implementeren kan heel lastig zijn, maar gelukkig hebben wij een oplossing. Samen met en partner kunnen wij nu heel goed en voordelig dit voor jou implementeren.

Wat is Server Side Taggging?

Server side tagging zorgt ervoor dat jij de eigenaar bent van de data en niet andere bedrijven. Voorheen moest jij de data ophalen bij andere partijen zoals Google Ads en Meta. Nu wordt alle data verzamelt op een server die in jouw beheer is. Alle data staat op een server en hoeft niet afzonderlijk worden opgehaald. Dit zorgt dus voor een snellere laadtijd van de site. Verder voldoet server side 100% aan de AVG wetgeving. Maar het belangrijkste is dat je nu nog meer data krijgt om te meten. Ad blockers en browsers blokkeren steeds meer third party data, waardoor je veel data mist. Maar omdat server side tagging first party data is, heb jij hier geen last van. Dus meer data = meer conversies = meer rendabele campagnes!

Server side tracking en tagging wordt vaak door elkaar gebruikt, maar is in principe hetzelfde. Met deze oplossing heb jij meer data tot jouw beschikking.

foto_bart_vierkant

Plan van Aanpak

Stap voor stap werken naar het optimale resultaat

Connectie

Connectie maken tussen Taggrs en Server

Opzetten

Taggrs opzetten

Implementeren

Implementeren van alle tags in Google Tag Manager

Sit back and relax

De conversies gaan omhoog

Implementeren met Taggrs

Het implementeren van server side tagging kan heel lastig zijn. Je moet zelf een server opzetten en onderhouden en zorgen dat alle tags goed worden afgevuurd. Maar gelukkig hebben wij een oplossing en zijn wij een samenwerking aan gegaan met Taggrs. Taggrs is een Nederlands bedrijf die al het voorwerk al heeft gedaan. Hierdoor kunnen wij nu heel makkelijk en snel server side tagging implementeren voor onze klanten. Dit komt doordat zij diverse templates klaar hebben staan en wij moeten alleen nog de juiste data invullen. En wat nog veel belangrijker is, minder tijd zijn ook minder kosten voor jou!

Ons Portfolio

Server side tagging aan een expert

Server side tagging kan jij ook helemaal zelf inrichten. Echter kan het lastig zijn om de juiste instellingen en code te implementeren. Wellicht zoek jij dan een server side tagging expert om het aan uit te besteden. Veel klanten van ADoptimizr besteden dit al uit ons en daarom zijn wij ook een  partner van Taggrs. Dus zoek jij een betrouwbaar online advertising bureau die een bewezen track record heeft met het implementeren een server side tagging? Dan zijn wij jouw ideale partner!

Geïnteresseerd? Neem dan nu contact op!