Socials:

Webshop Marketing

Yes, jouw webshop staat eindelijke live! Het heeft misschien even geduurd, maar het is jou gelukt. Alle producten zijn ingeladen, de teksten zijn geschreven en alle visuals maken jouw webshop compleet. Nu moeten je alleen nog zorgen dat er verkeer naar jouw webshop komt en die uiteindelijk ook gaan converteren. Om dit te realiseren moet je marketing gaan inzetten voor jouw webshop. Maar welke marketing zijn er en welke moet jij gaan inzetten voor jouw webshop? ADoptimizr is een online marketing bureau die jouw webshop nog meer laat groeien!

Onze klanten

logo-klant-2
logo-klant-6

Webshop Marketing

Om je webshop te promoten moet je marketing gaan inzetten. Maar welke marketingkanalen zijn nu voor jouw webwinkel geschikt? Allereerst heb je de keuze in in offline en online marketing. Bij offline marketing moet je denken aan flyers, briefkaarten, advertenties in bladen en kranten. Maar misschien denk je grote zoals abri’s en schermen langs de weg. Kies je voor online marketing voor jouw webshop, dan heb je ook een ruime keuze. Als webshop eigenaar kan je niet om Google heen. Dit wordt vaak als eerste ingezet om jouw webshop te laten groeien, Dit kan door middel van advertenties maar ook organisch. Andere kanalen die voor webshops zeker interessant zijn social media, email, affiliate en marketplaces. Kortom er is ontzettend veel op het gebied voor marketing voor webshops. Vele webshops starten eerst met online adverteren om daarna naar andere marketingdoeleinden te kijken.

Wil jij meer conversies met SEA?

Adverteren Webshop

De eerste stap die je als webshop gaat zetten is waarschijnlijk adverteren via Google Ads. Een webshop leent zich namelijk heel goed om de verkopen een kickstart te geven met Google Ads. Als er bij ons een webshopeigenaar een aanvraag doet voor online marketing, starten wij altijd eerst met Google Ads en dan vooral met Google Shopping. Met Google Shopping richt je op het verkopen van jouw producten. De combinatie van prominent aanwezig, afbeelding en de effectiviteit, zorgt ervoor dat Google Shopping een musthave is voor een webwinkel. Start je dus met adverteren voor jouw webshop, start dat met Google Ads. Andere mogelijkheden voor adverteren is het aansluiten van jouw webshop op de diverse marketplaces zoals Bol en Amazon. Dit zorgt wel voor een andere strategie, maar zorgt ook zeker voor een boost in de sales. Kortom heb je een webshop en wil je adverteren? Start dan eerst met Google. En heb je hulp nodig? Geen probleem! Wij zijn een Google Ads bureau met meer dan 10 jaar ervaring in Google AdWords.

Beoordelingen

ADoptimizr heeft ons geholpen Google-advertenties voor ons merk naar een hoger niveau te tillen. Met zijn ervaring en no-nonsense mentaliteit helpt Bart ons stap voor stap verbeteren.

Het is altijd prettig samenwerken met Bart. Hij denkt mee, heeft ruime ervaring en expertise.

Bart is jaren onze partner als het gaat om alle advertising diensten voor onze klanten. Super tevreden, een hele fijne samenwerking.

Sinds 2 jaar hebben wij, Kunstpakket, Bart aan onze zijde, om met name ons advertentiebeleid op Google sturing te geven. We maken hierdoor flinke sprongen en blijven de komende jaren zeker van zijn expertise gebruik maken.

Als “kleine” ondernemer heel blij dat Bart nu onze Ads advertenties vormgeeft en volgt of ze goed lopen. Bart heeft goed naar onze hulpvraag geluisterd, meegedacht en maatwerk geleverd, heel fijn! We laten met een gerust hart dit stukje marketing aan hem over zodat wij de tijd kunnen besteden aan ons vak.

ADoptimizr heeft mijn Google Ads-campagnes echt naar een hoger niveau getild. De zoekwoordstrategie en de effectiviteit van mijn advertenties hebben mijn leads en omzet verwachtingen overtroffen.
Ik heb Bart ervaren als en echte professional met een scherp oog voor mijn belangen.

Er werd goed meegedacht en gecommuniceerd om de juiste strategie te bepalen. Bart is klantvriendelijk, doelgericht en zorgt voor een stijgende lijn in onze omzet. Een aanwinst voor ons bedrijf!

Expertise en communicatie zijn key bij ADoptimizr. Bart verdient zichzelf dubbel en dwars terug!

Webshop marketing bureau

ADoptimizr is en specialist on online marketing voor webshop. Wij hebben meer dan 10 jaar ervaring in het opzetten en optimaliseren van online marketing voor webshops. Dit doen wij voor zowel grote als kleine webshops. Zo hebben wij startende webshops geholpen die dit nog eerst als bijverdienste hadden, maar nu volledig alle tijd in de webshop steken en zelfs personeel in dienst hebben. Dus zoek jij een eenĀ  marketing bureau die gespecialiseerd is in webshop, laat dan nu jouw online marketing uitbesteden aan ADoptimzr!

Wil jij meer conversies met SEA?