Webshop

Webshop

Wilt u meer verkopen online, maar ontbreekt het nog aan een webshop? Geen probleem, want wij maken voor u een converterende webshop.

Samen met een partner zorgen wij ervoor dat de perfecte webshop wordt gemaakt. Onze partner heeft al meer dan 100 webshops gemaakt en vanuit daar is er een compleet framework ontwikkeld die het beste converteert. denk u dat dit lang gaat duren? Nee hoor. binnen een maand heef tu al een complete webshop live staan. Het enig wat u nog hoeft te doen is de producten in de webshop te zetten en klaar is Kees! Is je webshop live en wil je direct meer conversies. dan helpen wij u met het opzetten en optimaliseren van Google Ads.

Plan van Aanpak

Stap voor stap werken naar het optimale resultaat

Onderzoek

Keyword en marktonderzoek

Target

Diverse campagnes worden opgezet om potentiƫle klanten te targeten

Optimalisatie

Campagnes worden constant geoptimaliseerd om het juiste rendement eruit te halen.

Sit back and relax

De conversies gaan omhoog

Webshop laten maken

Wanneer je een webshop wilt laten maken, dan is er vrij veel keus. Omdat er zo veel keus is, hebben wij de beste webshopsoftware geselecteerd. Zo is het mogelijk om een WooCommerce webshop te laten bouwen. Onze partner is gespecialiseerd in WooCommerce en kan zo voor jou ene perfecte webshop bouwen. Daarnaast werken wij ook samen met een andere partner die Lightspeed webshops bouwt. Zij hebben jaren ervaring in het bouwen van Lightspeed webshops en hebben een frame laten bouwen die zorgt voor nog meer conversies. Alle webshops worden door partners van ons gebouwd. Samen met deze partners zorgen wij voor de beste online marketing voor jouw bedrijf.

Ons Portfolio

GeĆÆnteresseerd? Neem dan nu contact op!