Socials:

WooCommerce Webshop

Wil jij starten met een webshop, maar je zoekt nog een partner die een converterende webshop kan bouwen? Dan kunnen wij jou helpen! Onze partner Junnect is gespecialiseerd in het maken van WooCommerce webshops. Samen kunnen wij alle facetten van online marketing oppakken. Junnect zorgt voor een goede basis door een WooCommerce webshop te bouwen die aan jouw wensen voldoet. Vervolgens zorg jij ervoor dat alle producten in WooCommerce staan, maar daar kunnen wij natuurlijk bij helpen. Maar het belangrijkste is een webshop die conversies generen en daar hebben zij jaren ervaring in. Zodra de webshop live staat, gaan wij online marketing inzetten om nog meet conversies te generen. Wij zorgen ervoor dat Google Ads wordt opgezet en geoptimaliseerd. Kortom, samen zorgen wij ervoor dat jouw WooCommerce webshop een succes wordt!

Onze klanten

logo-klant-2
logo-klant-6

Beoordelingen

ADoptimizr heeft ons geholpen Google-advertenties voor ons merk naar een hoger niveau te tillen. Met zijn ervaring en no-nonsense mentaliteit helpt Bart ons stap voor stap verbeteren.

Het is altijd prettig samenwerken met Bart. Hij denkt mee, heeft ruime ervaring en expertise.

Bart is jaren onze partner als het gaat om alle advertising diensten voor onze klanten. Super tevreden, een hele fijne samenwerking.

Sinds 2 jaar hebben wij, Kunstpakket, Bart aan onze zijde, om met name ons advertentiebeleid op Google sturing te geven. We maken hierdoor flinke sprongen en blijven de komende jaren zeker van zijn expertise gebruik maken.

Als “kleine” ondernemer heel blij dat Bart nu onze Ads advertenties vormgeeft en volgt of ze goed lopen. Bart heeft goed naar onze hulpvraag geluisterd, meegedacht en maatwerk geleverd, heel fijn! We laten met een gerust hart dit stukje marketing aan hem over zodat wij de tijd kunnen besteden aan ons vak.

ADoptimizr heeft mijn Google Ads-campagnes echt naar een hoger niveau getild. De zoekwoordstrategie en de effectiviteit van mijn advertenties hebben mijn leads en omzet verwachtingen overtroffen.
Ik heb Bart ervaren als en echte professional met een scherp oog voor mijn belangen.

Er werd goed meegedacht en gecommuniceerd om de juiste strategie te bepalen. Bart is klantvriendelijk, doelgericht en zorgt voor een stijgende lijn in onze omzet. Een aanwinst voor ons bedrijf!

Expertise en communicatie zijn key bij ADoptimizr. Bart verdient zichzelf dubbel en dwars terug!

Wil jij meer conversies met SEA?