Socials:

Over Mij

Mijn naam is Bart van de Casteel en ik ben geboren en getogen in het Noord-Brabantse Roosendaal. In 2010 ben ik begonnen als online marketeer bij een kantoormeubelbedrijf. Bij mijn toenmalige werkgever was ik verantwoordelijk voor alle kanalen zoals: SEO, email, social en dus ook SEA. Al snel kreeg ik door dat SEA voor mij was weggelegd. Wat mij altijd een enorme kick geeft, is dat je met SEA snel resultaat kunt halen. Met letterlijk één druk op de knop kun je in één keer zoveel mensen direct bereiken. Of je nu een eenmanszaak of multinational bent, het speelveld is voor beide bedrijven hetzelfde.

Vrienden vroegen mij of ik ze kon helpen met Google Ads en dat deed ik graag. Uiteindelijk zei een vriend tegen mij dat ik maar eens naar de KvK moest gaan en mij moest inschrijven. Op 2 maart 2020 was het eindelijk zover! ADoptimizr is geboren! In een zeer bizarre tijd ben ik gestart. Corona was net in Nederland en twee weken later ging heel Nederland in lockdown. Na een paar maanden kreeg ik steeds meer klanten en ging er ook meer tijd inzitten. Sinds november 2021 ben ik fulltime zelfstandig.

Onze klanten

logo-klant-2
logo-klant-6

Ruim 10 jaar SEA Expert

In ruim 10 jaar tijd heb ik Google Ads zien veranderen. Waar je eerst nog exact kon adverteren op een zoekwoord, neemt Google dat nu niet meer zo nauw. Waar je eerst nog alleen op CPC kon adverteren, gaat Google nu de biedingen voor jou doen. De komende jaren zal Google Ads blijven ontwikkelen en is het daarom van belang om dagelijks bezig te zijn met Google Ads. Bent u op zoek naar iemand die jaren ervaring heeft en dagelijks aan de knoppen wil zitten? Dat bent u bij ADoptimizr aan het goede adres!

Beoordelingen

ADoptimizr heeft ons geholpen Google-advertenties voor ons merk naar een hoger niveau te tillen. Met zijn ervaring en no-nonsense mentaliteit helpt Bart ons stap voor stap verbeteren.

Het is altijd prettig samenwerken met Bart. Hij denkt mee, heeft ruime ervaring en expertise.

Bart is jaren onze partner als het gaat om alle advertising diensten voor onze klanten. Super tevreden, een hele fijne samenwerking.

Sinds 2 jaar hebben wij, Kunstpakket, Bart aan onze zijde, om met name ons advertentiebeleid op Google sturing te geven. We maken hierdoor flinke sprongen en blijven de komende jaren zeker van zijn expertise gebruik maken.

Als “kleine” ondernemer heel blij dat Bart nu onze Ads advertenties vormgeeft en volgt of ze goed lopen. Bart heeft goed naar onze hulpvraag geluisterd, meegedacht en maatwerk geleverd, heel fijn! We laten met een gerust hart dit stukje marketing aan hem over zodat wij de tijd kunnen besteden aan ons vak.

ADoptimizr heeft mijn Google Ads-campagnes echt naar een hoger niveau getild. De zoekwoordstrategie en de effectiviteit van mijn advertenties hebben mijn leads en omzet verwachtingen overtroffen.
Ik heb Bart ervaren als en echte professional met een scherp oog voor mijn belangen.

Er werd goed meegedacht en gecommuniceerd om de juiste strategie te bepalen. Bart is klantvriendelijk, doelgericht en zorgt voor een stijgende lijn in onze omzet. Een aanwinst voor ons bedrijf!

Expertise en communicatie zijn key bij ADoptimizr. Bart verdient zichzelf dubbel en dwars terug!

Wil jij meer conversies met Google Ads?