Google Ads Training

Google Ads Training

ADoptimizr heeft jaren ervaring met het opzetten en optimaliseren van diverse Google Ads en Bing Ads campagnes. Veel bedrijven willen ook beginnen met Google, maar weten niet waar ze moeten beginnen. Wij kunnen u helpen door middel van een exclusieve Google Ads Training. Bedrijven die op het punt staan om te starten met Google Ads helpen wij wegwijs door de diverse mogelijkheden van Google Ads. Aan het einde van de training weet u welke mogelijkheden er zijn en heeft u zelf al uw eerste campagne live gezet. Naast de starters verzorgen wij ook trainingen of sparringsessies met bedrijven die al met Google Ads werken. Voor deze bedrijven verzorgen wij een deep dive in bijvoorbeeld Google Search en Google Shopping. Welke functionaliteiten worden nog niet benut of welke mogelijkheden zijn er om de doelstellingen te realiseren

Plan van Aanpak

Stap voor stap werken naar het optimale resultaat

Kennismaking

Leerdoelen formulieren

Toepassen in de praktijk

Blije baas en/of klanten

Google Shopping en Google Search Training

Google Ads heeft zoveel mogelijkheden dat het lastig kan zijn om te starten. Daarom bieden wij een Google Ads cursus en training om alles van Google Ads te leren. Er zijn diverse mogelijkheden binnen het advertentieprogramma van Google, maar de belangrijkste zijn search en shopping. Search richt zich op tekstadvertenties en shopping op producten. Met een Google Shopping cursus gaan wij dieper in op het onderwerp. De Google Shopping workshop is ook interactief. Een hele dag naar een presentatie kijken is gewoon saai en zorgt er ook niet voor dat je alles in je opneemt. Tijdens de Google Ads training kunnen er ook opdrachten zij of wij gaan met elkaar in gesprek/discussie.

Google Ads Cursus

ADoptimizr biedt diverse cursussen voor Google Adwords. Wellicht wilt u alleen alles weten voor Google Shopping of je meer weten over de mogelijkheden van advertenties en extensies. Wij kunnen een Google Ads workshop op maat geven over de onderwerpen die jullie belangrijk vinden of wij kunnen een sea advies geven. Wil je liever een 1-0p-1 sessie met onze Google Ads coach? Dan kan ook! Neem contact met ons ons op voor een op maat gemaakte Google Ads training.

Google Ads Workshop

Duik in de wereld van online adverteren met onze boeiende Google Ads-workshop! Leer alle kneepjes van effectieve advertentiecampagnes in een halve of hele dag. Ontdek hoe je je zichtbaarheid vergroot, je doelgroep bereikt en conversies stimuleert. Met praktische voorbeelden en hands-on training ontwikkel je de vaardigheden om je bedrijf te laten groeien. Of je nu een beginner bent die de basisprincipes wil begrijpen of een ervaren adverteerder die zijn strategie wil verfijnen, onze workshop biedt waardevolle inzichten. Krijg grip op Google Ads en til je marketing naar een hoger niveau.

Geïnteresseerd? Neem dan nu contact op!