Socials:

Google Ads Training

ADoptimizr heeft jaren ervaring met het opzetten en optimaliseren van diverse Google Ads en Bing Ads campagnes. Veel bedrijven willen ook beginnen met Google, maar weten niet waar ze moeten beginnen. Wij kunnen u helpen door middel van een exclusieve Google Ads Training. Bedrijven die op het punt staan om te starten met Google Ads helpen wij wegwijs door de diverse mogelijkheden van Google Ads. Aan het einde van de training weet u welke mogelijkheden er zijn en heeft u zelf al uw eerste campagne live gezet. Naast de starters verzorgen wij ook trainingen of sparringsessies met bedrijven die al met Google Ads werken. Voor deze bedrijven verzorgen wij een deep dive in bijvoorbeeld Google Search en Google Shopping. Welke functionaliteiten worden nog niet benut of welke mogelijkheden zijn er om de doelstellingen te realiseren

Onze klanten

logo-klant-2
logo-klant-6

Google Shopping en Google Search Training

Google Ads heeft zoveel mogelijkheden dat het lastig kan zijn om te starten. Daarom bieden wij een Google Ads cursus en training om alles van Google Ads te leren. Er zijn diverse mogelijkheden binnen het advertentieprogramma van Google, maar de belangrijkste zijn search en shopping. Search richt zich op tekstadvertenties en shopping op producten. Met een Google Shopping cursus gaan wij dieper in op het onderwerp. De Google Shopping workshop is ook interactief. Een hele dag naar een presentatie kijken is gewoon saai en zorgt er ook niet voor dat je alles in je opneemt. Tijdens de Google Ads training kunnen er ook opdrachten zij of wij gaan met elkaar in gesprek/discussie.

Wil jij meer conversies met Google Ads?

Google Ads Cursus

ADoptimizr biedt diverse cursussen voor Google Adwords. Wellicht wilt u alleen alles weten voor Google Shopping of je meer weten over de mogelijkheden van advertenties en extensies. Wij kunnen een Google Ads workshop op maat geven over de onderwerpen die jullie belangrijk vinden of wij kunnen een sea advies geven. Wil je liever een 1-0p-1 sessie met onze Google Ads coach? Dan kan ook! Neem contact met ons ons op voor een op maat gemaakte Google Ads training.

Beoordelingen

ADoptimizr heeft ons geholpen Google-advertenties voor ons merk naar een hoger niveau te tillen. Met zijn ervaring en no-nonsense mentaliteit helpt Bart ons stap voor stap verbeteren.

Het is altijd prettig samenwerken met Bart. Hij denkt mee, heeft ruime ervaring en expertise.

Bart is jaren onze partner als het gaat om alle advertising diensten voor onze klanten. Super tevreden, een hele fijne samenwerking.

Sinds 2 jaar hebben wij, Kunstpakket, Bart aan onze zijde, om met name ons advertentiebeleid op Google sturing te geven. We maken hierdoor flinke sprongen en blijven de komende jaren zeker van zijn expertise gebruik maken.

Als “kleine” ondernemer heel blij dat Bart nu onze Ads advertenties vormgeeft en volgt of ze goed lopen. Bart heeft goed naar onze hulpvraag geluisterd, meegedacht en maatwerk geleverd, heel fijn! We laten met een gerust hart dit stukje marketing aan hem over zodat wij de tijd kunnen besteden aan ons vak.

ADoptimizr heeft mijn Google Ads-campagnes echt naar een hoger niveau getild. De zoekwoordstrategie en de effectiviteit van mijn advertenties hebben mijn leads en omzet verwachtingen overtroffen.
Ik heb Bart ervaren als en echte professional met een scherp oog voor mijn belangen.

Er werd goed meegedacht en gecommuniceerd om de juiste strategie te bepalen. Bart is klantvriendelijk, doelgericht en zorgt voor een stijgende lijn in onze omzet. Een aanwinst voor ons bedrijf!

Expertise en communicatie zijn key bij ADoptimizr. Bart verdient zichzelf dubbel en dwars terug!

Google Ads Workshop

Duik in de wereld van online adverteren met onze boeiende Google Ads-workshop! Leer alle kneepjes van effectieve advertentiecampagnes in een halve of hele dag. Ontdek hoe je je zichtbaarheid vergroot, je doelgroep bereikt en conversies stimuleert. Met praktische voorbeelden en hands-on training ontwikkel je de vaardigheden om je bedrijf te laten groeien. Of je nu een beginner bent die de basisprincipes wil begrijpen of een ervaren adverteerder die zijn strategie wil verfijnen, onze workshop biedt waardevolle inzichten. Krijg grip op Google Ads en til je marketing naar een hoger niveau.

Wil jij meer conversies met Google Ads?