Verkopen via Amazon

Verkopen via Amazon

Wil jij jouw producten aan miljoenen potentiële klanten promoten en niet alleen in Nederland, maar over de heel wereld? Dat is Amazon hét kanaal. Amzon is de grootste marketplace van de wereld en is dus een ideaal kanaal als jij wilt groeien in het buitenland.  Het verkopen van producten via Amazon kan op verschillenden manieren en daar kunnen wij jouw bijhelpen. Daarnaast zijn er verschillende strategieën mogelijk en zijn er ook nog een aantal zaken waar je rekening mee moet houden. Wil jij ook verkopen via Amazon, maar wet jij niet hoe je dit moet doen? Wij helpen jou graag verdere om deze stappen te zetten en om succesvol te zijn met verkopen op Amazon.

Plan van Aanpak

Stap voor stap werken naar het optimale resultaat

Onderzoek

Keyword en marktonderzoek

Target

Diverse campagne worden opgezet om potentiële klanten te targeten

Optimalisatie

Campagnes worden constant geoptimaliseerd om het juiste rendement eruit te halen.

Sit back and relax

De conversies gaan omhoog

Producten verkopen via Amazon

Via Amazon kan je bijna alle producten verkopen. Om te straten met het verkopen van producten via Amazon is het wel belangrijk dat alle content goed is. Dus is de titel pakkend en heeft het d belangrijkste zoekwoorden en staat alle belangrijke informatie in de productteksten. Verder heeft Amazon ook eisen als het gaat om attributen, Dat wil zeggen dat iedere productcategorie ene aantal eisen stelt. Voor kleding is he belangrijk dat je op geeft welke maat het is en voor shampoo bijvoorbeeld de inhoud in ml. Niet alleen de content is belangrijk, maar ook jouw prijs. Wij streven er niet naar om altijd de goedkoopste te zijn, omdat je ook winst moet maken. Wij gaan kijken wat de beste prijs is voor jouw product om zo nog winst te maken. Verkopen je een aantal producten, dan volstaat dit om alles handmatig bij te houden. Maar verkoop je tientallen, donderden of misschien duizenden producten, dat is het verstand om een feedmangementtool te gebruiken. Voor vel klanten werken wij samen met Channable en wij zijn ook een Bronzen partner.

Zakelijke verkoop via Amazon

Amazon wordt vaak gezien als het platform om producten te verkopen naar de consument. Voor ene groot deel is dit waar. Maar steeds meer bedrijven kopen ook haar producten via Amazon. Daarom is het zakelijk verkopen via Amazon steeds interessanter voor veel partijen. Samen met jouw zoeken wij naar de juiste strategie voor het verkopen op Amazon. Zakelijke verkopers vragen altijd naar een factuur, dus zorg ervoor dat je dit ook direct naar de klant kan sturen.

Adverteren op Amazon

Wij zorgen ervoor dat de producten de juiste content en prijs hebben, maar soms worden de gewenste omzet en afzet nog niet behaald. Om de verkopen te stimuleren is het mogelijk om ook te adverteren op Amazon. Er zijn verschillenden mogelijkheden om te adverteren, maar voor de meeste klanten starten wij met Amazon Sponsored products. Met de ze optie promoot je namelijk een aantal producten die voor jouw interessant zijn. Deze extra verkopen zorgen er ook voor dat jouw organische resultaten ook een boost krijgen! Er zijn verschillende mogelijkheden met adverteren op Amazon De strategie is niet voor iedere klant hetzelfde en daarom kiezen wij er altijd voor om dit per klant op te zetten.

Ons Portfolio

Geïnteresseerd? Neem dan nu contact op!