Google Search

Google Search

Met Google Ads Search is het mogelijk om miljoenen klanten te bereiken. ADoptimizr heeft jaren ervaring met het opzetten van Google Ads Search campagnes. Bij search campagnes is het van belang om te onderzoeken welke zoekwoorden nu belangrijk zijn. Om erachter te komen welke zoekwoorden nu het beste bij uw bedrijf passen, doen wij een zoekwoordenonderzoek. Hierbij beginnen wij altijd met zoekwoorden die het snelste het meeste rendement opleveren, oftewel het low hanging fruit. Hier wordt de basis gelegd om het aantal zoekwoorden verder uit te breiden. Er zijn tal van mogelijkheden met Google Ads Search en daarom is dit de ideale start om online te groeien.

Search ads

Google is ooit begonnen met de mogelijkheid om te adverteren door middel van search ads. Inmiddels zijn search advertenties niet meer weg te denken. Inmiddels zijn er nog veel meer mogelijkheden, maar search ads blijven een vast onderdeel in de strategie. Wij zijn ook heel veel potentie in search ads en dat voor zowel webshops als voor B2B bedrijven. Bij het opzetten van de search ads is relevantie het belangrijkste. Komen de zoekwoorden overeen met de advertentie en is de landingspagina relevant? Wat moet je in de advertentie allemaal benoemen/ En wat zijn de beste koppen en beschrijvingen? Dit zijn allemaal vragen die belangrijk zijn voor een succesvolle search ads campagne.

foto_bart_vierkant

Plan van Aanpak

Stap voor stap werken naar het optimale resultaat

Onderzoek

Keyword en marktonderzoek. Wat zijn de meest potentiële zoekwoorden.

Target

Diverse campagnes worden opgezet om potentiële klanten te targeten

Optimalisatie

Campagnes worden constant geoptimaliseerd om het juiste rendement eruit te halen.

Sit back and relax

De conversies gaan omhoog

Google Ads Zoekwoorden

Zodra je gaat starten met online adverteren wil je ook weten welke zoekwoorden jouw klanten gebruiken. om hier achter te komen doe wij altijd een zoekwoordonderzoek. Uit dit zoekwoordonderzoek kunnen wij dan zoektermen vinden die interessant kan zijn om te starten met Google Search. Zodra wij hebben bepaald met welke zoekwoorden wij gaan starten, gaan wij de eerste google Search campagnes opzetten. Vanuit hier gaan wij de campagne, advertenties en zoekwoorden optimaliseren.

Google Partner

Met trots mogen wij ons Google Partner noemen. Als Google Ads bureau wordt je dan beloond met dit certificaat. Dit wil zeggen dat je alle Google Ads kanalen goed kan inzetten voor onze klanten. Dit gaat niet alleen om Google Search, maar ook alle andere kanalen zoals Shopping, display en Youtube. Wij zijn natuurlijk super trot dat wij on Google Partner mogen noemen. Dus wil jij ook meer conversies en leads uit Google Search? Neem dan nu contact met ons op. ADoptimizr: Boosting Online Sales.

Google Search uitbesteden

Er is heel veel mogelijk met Google Search. Welke zoekwoorden moet je nu inzetten en welke zoekwoordtype kan je het beste gebruiken. Daarnaast zien er ook nog de verschillende instellingen en advertenties die je moet opzetten. Google Search is een onderdeel van jouw SEA Marketing, want er is nog meer mogelijk. Kortom, bij het opzetten en optimaliseren van google Search campagnes komt heel veel bij kijken. Wellicht zoek je een Google Ads partner waar jij jou google search kan uitbesteden. Met succes beheren wij Google search campagnes voor diverse bedrijven. Dus wil jij Google Search uitbesteden aan een betrouwbare partner? Neem dan nu contact met ons op!

Ons Portfolio

Geïnteresseerd? Neem dan nu contact op!