Adverteren Amazon

Adverteren op Amazon

Amazon is de grootste marketplace en is sinds kort ook in Nederland. Zoek je een product? Ga dan naar Amazon, want de kans zeer aannemelijk dat je product hier kan bestellen. Maar hoe zorg je ervoor dat jouw producten goed vindbaar zijn tussen de talloze andere aanbieders. Dat kan als eerste door goede content op je productpagina te vermelden. Zodra de productpagina goede content en reviews hebben, dan kan je deze producten promoten door middel.  van Amazon advertenties. Adverteren op Amazon bestaat uit 2 opties namelijk Amazon Sponsored Products en Amazon Sponsored Brands. ADoptimizr kan jou helpen met het opzetten en optimaliseren van advertenties in Amazon.

Plan van Aanpak

Stap voor stap werken naar het optimale resultaat

Onderzoek

Keyword en marktonderzoek

Target

Diverse campagne worden opgezet om potentiële klanten te targeten

Optimalisatie

Campagnes worden constant geoptimaliseerd om het juiste rendement eruit te halen.

Sit back and relax

De conversies gaan omhoog

Amazon Sponsored Products

De meeste gebruikte advertentietype op Amazon is Sponsored Products. Hiermee kan je producten onder de aandacht brengen van potentiële klanten. Er zijn diverse strategieën die je hierbij kan toepassen. Eerst moeten wij ervoor zorgen dat de content, aantal reviews en de reviewscore aan de eisen van Amazon voldoen. Zodra deze punten zijn afgetikt, gaan wij de eerste Amazon campagnes opzetten. Vervolgens gaan wij de aantal verkopen en de ACoS (Advertising Cost of Sale) optimaliseren. ADoptimizr bepaalt samen met jou welke strategie het beste bij jouw bedrijf past.

Amazon Sponsored Brands

Wil je meer focussen op de upper funnel van het koopproces, dan is Amazon Sponsored Brands de ideale optie. Met dit advertentietype van Amazon focus je meer op de generieke zoektermen. In de advertentie wordt jouw logo prominent getoond en kan je tevens 3 producten promoten. Met Amazon Sponsored Brands komen potentiële klanten al eerder in aanmerking met jouw merk. Dit verhoogd de merkbekendheid wat uiteindelijk to meer verkopen moet leiden.

Ons Portfolio

Geïnteresseerd? Neem dan nu contact op!