Microsoft Ads

Niet alleen Google heeft advertentiemogelijkheden, maar ook de zoekmachine Bing van Microsoft heeft deze mogelijkheid. Voorheen heette dit Bing Ads, maar dit heet nu Microsoft Ads. Met Microsoft Ads campagnes bereik je nog een aanzienlijk doelgroep in Nederland. Microsoft Ads werkt ongeveer hetzelfde als Google Ads en heeft veelal ook dezelfde mogelijkheden. Bij het opzetten van de Microsoft Ads campagnes is het belangrijk om allereerst goede advertenties op te zetten. Dit is van belang om een goede eerste indruk te geven aan jouw klant en te laten zien wie jij als bedrijf bent. Wij werken daarom samen met onze klanten om de perfecte advertentie te maken, zodat de effectiviteit van de campagnes nog beter worden.

Plan van Aanpak

Stap voor stap werken naar het optimale resultaat

Onderzoek

Keyword en marktonderzoek

Target

Diverse campagnes worden opgezet om potentiële klanten te targeten

Optimalisatie

Campagnes worden constant geoptimaliseerd om het juiste rendement eruit te halen.

Sit back and relax

De conversies gaan omhoog

Microsoft Ads Campagnes Uitbesteden

Wij kunnen alle SEA kanalen opzetten en optimaliseren. Maar misschien wilt u alleen Microsoft Ads uitbesteden aan ons. Dat is natuurlijk geen probleem. Samen gaan wij kijken wat de benodigde targets en strategie zijn op Microsoft Ads succesvol in te zetten. Wij kijken welke kanalen voor jouw bedrijf geschikt zijn. Starten wij eerst met Microsoft search campagnes of kunnen wij ook al starten met Microsoft Shopping en Microsoft Display. Vervolgens nemen wij alles in beheer en zorgen wij ervoor dat de campagnes draaien en worden geoptimaliseerd. Wij blijven in nauw contact, om zo kort op de bal te zitten en alle campagnes te optimaliseren.

Microsoft Ads Specialist

Een Google Ads specialist is ook niet direct een Microsoft Ads Specialist. Natuurlijk zijn er veel overeenkomsten tussen deze twee partijen, maar er zijn ook een aantal verschillen. ADoptimizr heeft al jaren ervaring in het opzetten en optimaliseren van Microsoft Ads. Wij hebben ook de Microsoft Advertising Certified Professional behaald. Dit betekent dat je alle facetten van Microsoft beheerst en deze ook kan toepassen in de praktijk. Dus ben jij nog opzoek naar ene Microsoft Ads specialisten, neem dan nu contact met ons op.

Microsoft Ads Strategie

Om jouw SEA strategie toe te passen, moet je ook een strategie opzetten voor Microsoft Ads. Het is niet altijd kopiëren en plakken vanuit Google Ads. Wij kijken altijd verder wat er nog meer mogelijk is in Microsoft Ads. Zodra je Bing Ads gaat uitbesteden denk dus ook na wat de effecten zijn op je totale strategie. Het is daarom goed om al jouw SEA activiteiten uit te besteden aan een SEA bureau, zodat je maar met één bureau hoeft te communiceren. Dit zorgt ervoor dat de strategie wordt gecontinueerd, wat uiteindelijk tot effectieve Microsoft ads camapgnes gaat leiden. Wij kunnen voor jou een Microsoft Ads strategie opzetten met de focus om het totale sea pakket.

Microsoft Ads Performance Max

Sinds kort is het ook mogelijk om in Microsoft Ads Performance Max campagne op te zetten. Net als in Google Ads kan je met Microsoft PMax met één campagne in alle Microsoft kanalen adverteren. Dit geeft jou direct de mogelijkheid om jouw bedrijf aan het groter publiek kenbaar te maken. Het gevaar van deze PMax campagne is dat je te veel gaat adverteren, maar ok niet op rendabele kanalen. Daarom helpen wij bedrijven om de Microsoft Ads Performance Max campagnes in te richten en met de juiste advertenties.

Ons Portfolio

Geïnteresseerd? Neem dan nu contact op!