De Printerstore

De Printerstore is een leverancier van refurbished printers en toners voor de zakelijke markt. Inmiddels zijn ze al een aantal jaren actief op de markt en is er in 2021 een nieuwe webshop gelanceerd. Er was behoefte om meer te groeien met De Printerstore online en daar zijn wij benaderd om ze verder te helpen.

Er stonden al een aantal Google Ads campagnes live, maar die presteerde nog niet heel goed. Daarnaast moest Google Analytics nog goed worden ingericht. Zo stond de conversietracking nog niet goed ingesteld. Na een onderzoek van het huidige account, werd er besloten om van scratch te beginnen. In een maand tijd werden de oude campagnes stopgezet en stonden de nieuwe succesvolle Google campagnes live. Er werd eerst gestart met Google Search en Google Shopping campagnes. Al snel bleek dat er ook nog mogelijkheden zijn via Microsoft Ads en prijsvergelijkers. Deze kanalen werden daarom ook snel toegevoegd. Al snel bleek dat de omzet met tientallen procenten was gegroeid ten opzicht van voorgaande jaren. In de komen maanden en jaren gaan wij De Printerstote neer zetten als het merk wanneer het gaat om refurbished printers en toners.

Wij zijn super trots dat De Printerstore voor ADoptimizr heeft gekozen om alle ads uitbesteden. Samen gaan wij er een groot succes van maken. Let’s print it!

  • Klant: Sinds 2022
  • Website: https://deprinterstore.nl/
  • Locatie: Etten-Leur, Nederland
  • Sector: B2B
  • Categories: B2B, Feedmanagement, Google Ads, Google Analytics, Google Display, Google Merchant Center, Google Search, Google Shopping, Keyword Research, Marketplace, Microsoft Ads, Prijsvergelijkers