Socials:

De Printerstore

De Printerstore is een leverancier van refurbished printers en toners voor de zakelijke markt. Inmiddels zijn ze al een aantal jaren actief op de markt en is er in 2021 een nieuwe webshop gelanceerd. Er was behoefte om meer te groeien met De Printerstore online en daar zijn wij benaderd om ze verder te helpen.

Er stonden al een aantal Google Ads campagnes live, maar die presteerde nog niet heel goed. Daarnaast moest Google Analytics nog goed worden ingericht. Zo stond de conversietracking nog niet goed ingesteld. Na een onderzoek van het huidige account, werd er besloten om van scratch te beginnen. In een maand tijd werden de oude campagnes stopgezet en stonden de nieuwe succesvolle Google campagnes live. Er werd eerst gestart met Google Search en Google Shopping campagnes. Al snel bleek dat er ook nog mogelijkheden zijn via Microsoft Ads en prijsvergelijkers. Deze kanalen werden daarom ook snel toegevoegd. Al snel bleek dat de omzet met tientallen procenten was gegroeid ten opzicht van voorgaande jaren. In de komen maanden en jaren gaan wij De Printerstote neer zetten als het merk wanneer het gaat om refurbished printers en toners.

Wij zijn super trots dat De Printerstore voor ADoptimizr heeft gekozen om alle ads uitbesteden. Samen gaan wij er een groot succes van maken. Let’s print it!

Beoordelingen

ADoptimizr heeft ons geholpen Google-advertenties voor ons merk naar een hoger niveau te tillen. Met zijn ervaring en no-nonsense mentaliteit helpt Bart ons stap voor stap verbeteren.

Het is altijd prettig samenwerken met Bart. Hij denkt mee, heeft ruime ervaring en expertise.

Bart is jaren onze partner als het gaat om alle advertising diensten voor onze klanten. Super tevreden, een hele fijne samenwerking.

Sinds 2 jaar hebben wij, Kunstpakket, Bart aan onze zijde, om met name ons advertentiebeleid op Google sturing te geven. We maken hierdoor flinke sprongen en blijven de komende jaren zeker van zijn expertise gebruik maken.

Als “kleine” ondernemer heel blij dat Bart nu onze Ads advertenties vormgeeft en volgt of ze goed lopen. Bart heeft goed naar onze hulpvraag geluisterd, meegedacht en maatwerk geleverd, heel fijn! We laten met een gerust hart dit stukje marketing aan hem over zodat wij de tijd kunnen besteden aan ons vak.

ADoptimizr heeft mijn Google Ads-campagnes echt naar een hoger niveau getild. De zoekwoordstrategie en de effectiviteit van mijn advertenties hebben mijn leads en omzet verwachtingen overtroffen.
Ik heb Bart ervaren als en echte professional met een scherp oog voor mijn belangen.

Er werd goed meegedacht en gecommuniceerd om de juiste strategie te bepalen. Bart is klantvriendelijk, doelgericht en zorgt voor een stijgende lijn in onze omzet. Een aanwinst voor ons bedrijf!

Expertise en communicatie zijn key bij ADoptimizr. Bart verdient zichzelf dubbel en dwars terug!

Wil jij meer conversies met Google Ads?