Online Marketing

Online Marketing Bureau

ADoptimizr is een online marketing bureau met de focus op online advertising. Wij zijn gespecialiseerd in online adverteren zoals Google Ads en Microsoft Ads. Maar online marketing is meer dan dat. Om de beste resultaten te bepalen, werken wij samen met andere online marketing bureaus. Iedere partner is dé specialist is zijn vakgebied. Bespaar nu dus kostbare tijd en laat de specialisten het werk doen, zodat jij je kunt concentreren op het laten groeien van je bedrijf.

Online Marketing Uitbesteden

Wil je maximale resultaten behalen met je online marketing? Het uitbesteden van online marketing is dé sleutel tot succes voor je bedrijf! Met een strategische aanpak en diepgaande kennis van diverse kanalen, kunnen wij jou helpen om je doelgroep effectief te bereiken en betere resultaten te behalen. Wij zijn een online marketing bureau die gespecialiseerd is in online advertenties, zoals Google Ads en Microsoft Ads. Maar online marketing is meer dan dat. Om de beste resultaten te bepalen, werken wij samen met partners. Iedere partners is dé specialist is zijn vakgebied. Al jouw online marketingactiviteiten kan je dus bij ons uitbesteden en wij zorgen voor de perfecte match!

foto_bart_vierkant

Plan van Aanpak

Stap voor stap werken naar het optimale resultaat

Onderzoek

Keyword en marktonderzoek

Target

Diverse campagnes worden opgezet om potentiële klanten te targeten

Optimalisatie

Campagnes worden constant geoptimaliseerd om het juiste rendement eruit te halen.

Sit back and relax

De conversies gaan omhoog

Online Adverteren

Wij zijn gespecialiseerd in het optimaliseren van online advertenties. Voor veel bedrijven is online adverteren een goede start voor meer promotie en verkopen. Als bureau is online adverteren onze core competentie. Wij starten altijd met het opzetten en optimaliseren van Google Ads. Hier is namelijk heel veel moeilijk en veel mensen starten via Google. Of je nu een webshop hebt of een b2b bedrijf, met Google Ads kan je direct miljoenen potentiële klanten benaderen. Naast Google Ads kan Microsoft Ads ook een interessant platform zijn. Wil jij snel resultaat? Dan kan je het beste starten met Google Ads.

Marketplaces

Voor veel webshops zijner naast Google nog meer kanalen die interessant, een belangrijk kanaal die dan ook vaak wordt ingezet is marketplaces. Voor diverse klanten zorgen wij ervoor dat ook de producten op marketplaces worden verkocht. De bekendste marketplace zijn Bol.com en Amazon. Om de producten op deze platformen te zetten, maken wij gebruik van een feedmanagementtool Channable. Via Channable kunnen wij alle producten naar deze markeptlace sturen en is het ook mogelijk om de orders direct in jouw ordersysteem te pushen. Dit scheelt weer een handeling en kan je alles orders vanuit jouw backend versturen, of het nou va de de webshop of via een marketplace komt.

Social media

Een ander kanaal die vaak wordt ingezet is social media. Inmiddels zijn er diverse social media kanalen en dit zorgt ook voor verschillende strategieën. Net al s bij Google heb je voor sociale media organisch en betaald. Zo kan je op Facebook berichten plaatsen maar kan je ook op Facebook adverteren. Voor een goede social media strategie werken wij samen met diverse partners die hierbij kunnen helpen.

SEO

Naast het opzetten van Google advertenties is het ook belangrijk om de seo op orde te hebben. Met Google Ads focus j vooral op de korte en middellange termijn en met seo op de middel en lange termijn. SEO wordt gezien als een ‘gratis kanaal’ omdat je niet voor het verkeer hoeft te betalen. Dat is natuurlijk waar, maar voor een goede seo strategie moet je juist wel veel tijd aan besteden en indirect kost dit dan wel geld. Voor een goede seo strategie werken wij samen met diverse partners die hierbij kunnen helpen.

Email

Wat veel bedrijven vergeten is een goede e-mail strategie. Heb je inmiddels al veel klanten, dan wil je natuurlijk dat ze ook bij jou klant blijven. En daarvoor is e-mail een ideaal kanaal. Je weet namelijk al veel van jou klant en kan ze dan een persoonlijk aanbieding of mail sturen Voor een goede e-mail strategie werken wij samen met diverse partners die hierbij kunnen helpen.

Website/Webshop

Naast alle mogelijkheden in online marketing is het el belangrijk om een goede website of webshop te hebben. Is de basis goed, dus heb je ene goed werkende site, dan helpt dit om nog betere resultaten te behalen met online marketing. Kortom, wil je het beste uit online marketing halen, zorg dan voor een goede website. Natuurlijk kunnen wij jou daar ook bij helpen. Samen met andere partners kunnen wij jou hierin begeleiden en een goede werkende webshop laten maken.

Ons Portfolio

Online Advertising bureau

Wij zijn een online advertising bureau waar bij het rendement van de campagnes op één staan. Samen met jou gaan wij eerst de doelen bepalen van de campagnes. Daarbij zal altijd de focus liggen om de campagnes zo snel mogelijk winstgevend maken. Dit kunnen wij met de huidige data, maar ook door het koppelen van alle data aan Profitmetrics. Hierdoor kunnen wij ook alle marges meten en doorsturen naar alle online advertising platformen. ADoptimizr is een online advertentie bureau die de focus heeft om het verhogen van de winst.

Online Marketing Bureau Inschakelen

Er is zoveel mogelijk met online marketing, dat het zeker interessant kan zijn om een bureau in te schakelen. Je kan er bijvoorbeeld voor kiezen om alles uit te besteden of juist alleen de focus om online marketing strategie. ADoptimizr is een Google Ads bureau waar alles van online marketing mogelijk is. Neem nu contact met ons en wij zorgen ervoor dat jij online verder gaat groeien!

Geïnteresseerd? Neem dan nu contact op!